Yardım Teelefonum brick oldu ve bootloader kilidi kapandı, açamıyorum.

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Brick
Telefon Modeli
Rn 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba öncelikle
Rn8pro telefonum rootlu ve açık iken yeniden başlattıktan sonra bootloopa girdi. Bende rom yüklemek için miflashı kullandım, fakat normalde global rom yüklüyken ben endonezya kurmak istedim. Unuttum ve yanlışlıkla *clean all and lock* u açık unuttum. İşlem bitince recovery modda başlattı ve *This MIUI version cant be used on this device* gibi bir hata aldım. Bootloader kilidi de kapalı, rom atamıyorum. Yardımınız lazım.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Merhaba öncelikle
Rn8pro telefonum rootlu ve açık iken yeniden başlattıktan sonra bootloopa girdi. Bende rom yüklemek için miflashı kullandım, fakat normalde global rom yüklüyken ben endonezya kurmak istedim. Unuttum ve yanlışlıkla *clean all and lock* u açık unuttum. İşlem bitince recovery modda başlattı ve *This MIUI version cant be used on this device* gibi bir hata aldım. Bootloader kilidi de kapalı, rom atamıyorum. Yardımınız lazım.
Bu cihaz için bootloader kilidini hemen açan ücretsiz araçlar var. Google üzerinden bulabilirsiniz.

Oyla:

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihaz için bootloader kilidini hemen açan ücretsiz araçlar var. Google üzerinden bulabilirsiniz.
Budlum programları fakat BROM moduna alamıyorum cihazı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

brom moduna almak için telefonun şarjının bitmesini bekliyorum. bitince ses açma + ses kısma tuşuna basıp kabloyu takıyorum fakat program telefonu görmüyor, driverlar kurulu.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

brom moduna almak için telefonun şarjının bitmesini bekliyorum. bitince ses açma + ses kısma tuşuna basıp kabloyu takıyorum fakat program telefonu görmüyor, driverlar kurulu.
telefonu pc den cıkar hocam yandaki tüm tuşları 15-20 sn basılı tut sonra brom moda almayı dene

Oyla:

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
telefonu pc den cıkar hocam yandaki tüm tuşları 15-20 sn basılı tut sonra brom moda almayı dene
şarj almasını beklemem gerekiyormu?

tüm tuşlara basınca fastboot sürekli açılıp kapanıyor. broma almaya çalışıncada fastboota giriyor

Son düzenleme:
Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
şarj almasını beklemem gerekiyormu?

tüm tuşlara basınca fastboot sürekli açılıp kapanıyor. broma almaya çalışıncada fastboota giriyor
özelden yazarsanız pc ye baglanıp yardımcı olmaya çalışırım

Oyla:

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
özelden yazarsanız pc ye baglanıp yardımcı olmaya çalışırım
şuan telefonum kapalı ve şarj alıyor. %20 gibi çıkarıp brom moda almayı deneyeceğim. rn8pro için doğru brom tuşlamasını biliyormusunuz hocam? telefonum yurt dışı ve 8gb rami var diğerlerinden farklı sanırım

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
şuan telefonum kapalı ve şarj alıyor. %20 gibi çıkarıp brom moda almayı deneyeceğim. rn8pro için doğru brom tuşlamasını biliyormusunuz hocam? telefonum yurt dışı ve 8gb rami var diğerlerinden farklı sanırım
brom tuşu diye birşey yok hocam ses tuşları ve güç tuşunu basılı tutuyorsun ve brom moda almak için auth programı lazım yani cihaz o modda 1-2 saniye durur yetkiyi o anda veriyor program sonra işini yapabilirsin

Oyla:

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
brom tuşu diye birşey yok hocam ses tuşları ve güç tuşunu basılı tutuyorsun ve brom moda almak için auth programı lazım yani cihaz o modda 1-2 saniye durur yetkiyi o anda veriyor program sonra işini yapabilirsin
UnlockBootloader.bat bilgisayarda calıstırıyorum. o sırada telefon kapalı. ses acma ve kısma tuslarına basıp baglıyorum fakat programda hicbir şey meydana gelmiyor. telefonda 1-2 sn bekliyor dediğiniz gibi ama. bi turlu cozemedim yahu

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
UnlockBootloader.bat bilgisayarda calıstırıyorum. o sırada telefon kapalı. ses acma ve kısma tuslarına basıp baglıyorum fakat programda hicbir şey meydana gelmiyor. telefonda 1-2 sn bekliyor dediğiniz gibi ama. bi turlu cozemedim yahu
hocam her çıkan sorunu bakmadan siz anlatmadan anlayamıyoruz sürücü mü eksik yoksa başka birşey mi var windows sürücü imzalamayımı kapatacagız aklıma 3-4 tane cıkabilecek sorun geliyor

Oyla:
Üst Alt