- Adım
- Yakup
- Cihazım
- telefonculuk
- Konular
- 2
reboot ekranında takılı kaldı yazılım atmamı söylediler ama aktif dosya bulamıyorum
orjinal imeileri duruyormu elidinizde etiket vs.? duruyorsa sim1 e tekrar orjinal imeisini yazın açmayı deneyin. işe yaramaz ise Serverdan anticrack kaldırma işlemi gerekir biraz masrafı var.evet imei atmaya çalışmıştım ve bu sorunla karşılaştım ne yapmalıyım peki
yedeğini almıştım ama ondanda "Security deny [nvdata] Signature(Entity) invalid. dft hatası" bu hatayı veriyororjinal imeileri duruyormu elidinizde etiket vs.? duruyorsa sim1 e tekrar orjinal imeisini yazın açmayı deneyin. işe yaramaz ise Serverdan anticrack kaldırma işlemi gerekir biraz masrafı var.
Yazdığımı deneyin yedek vs iş yapmaz.yedeğini almıştım ama ondanda "Security deny [nvdata] Signature(Entity) invalid. dft hatası" bu hatayı veriyor
...orjinal imeileri duruyormu elidinizde etiket vs.? duruyorsa sim1 e tekrar orjinal imeisini yazın açmayı deneyin. işe yaramaz ise Serverdan anticrack kaldırma işlemi gerekir biraz masrafı var.
teşekkürler heralde ikinci yönteme başvurmam gerekecek ama serverda yardımcı olabilir misin atan bir tanıdığım yok şuan çünküYazdığımı deneyin yedek vs iş yapmaz.
Gün içi sürekli ulaşılan bir sistem değil ama yardımcı oluruz siz bana özel mesaj gönderin.teşekkürler heralde ikinci yönteme başvurmam gerekecek ama serverda yardımcı olabilir misin atan bir tanıdığım yok şuan çünkü