- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 23
Türkiye için özel hiçbir Xiaomi modeli yok henüz.Hocam aciklamaniz için tesekkurler faydası oldu. Telefona romla felan uğraşan birisi değilim. Sanırım bir global sürüm almalıyım. Yasa türkiye için başka bir sürümü varmı? Bu sitede var 4gb ram 64 gb hafiza 1400 civarı. Fiyat olarak nasıl acaba? Birde yönetici olduğunuz için soruyorum sitedeki satıcılar güvenilir mi?
[doublepost=1527334321,1527334253][/doublepost]
Hocam aciklamaniz için tesekkurler faydası oldu. Telefona romla felan uğraşan birisi değilim. Sanırım bir global sürüm almalıyım. Yasa türkiye için başka bir sürümü varmı? Bu sitede var 4gb ram 64 gb hafiza 1400 civarı. Fiyat olarak nasıl acaba? Birde yönetici olduğunuz için soruyorum sitedeki satıcılar güvenilir mi?
Cihazın hak ettiği fiyat normalde 1300-1400 tl arası.Dolar kuru yüzünden 1500 tlye kadar çıkmış olması normal ama daha fazla bir fiyata alınması mantıklı değil çünkü o kadar yüksek fiyata orta segment telefon değil, üst seviye telefon alınır. (Mi 6 gibi)
Forumdaki satıcıların referanslarına (aldığı yorumlara) bakarak hareket edebilirsiniz. Özel olarak satıcı ismi veremem malesef
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi