Sohbet Tavsiyelerinizi Bekliyorum

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Uzun zamandır Xiaomi almayı düşünüyorum ama 3 model arasında kararsız kaldım.
Mi6
Redmi note 3
Redmi note 5pro
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Birbirlerine göre artı eksi yönlerini ve bu modellerin kronik sorunları varmidir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bunların ayarında telefon tavsiyeniz olursa onlarida degerlendirebilirim.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Sanırım mi note 3 ü kastettiniz . 3 ü arasında bende note 3 alırdım.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
bende baktım bunlara ama 5 plus daha cazip geldi bana

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Öncelikle xiaomi telefonlar pişman etirmiyor
Aldığım bir telefon eğer pahalıysa ve telefonda gördğüm en ufak bir hata pişmanlık yaratır
Güncelleme olazsa pişmalık v.s çünkü pahalı telefonundan beklenti çok
Ama ben şu anda redmi 5 plus kulanıyorum 4/64 olanından 1bin tl ye almıştım
Telefon her konuda beni tatmin ediyor hemde fazlasıyla verdiğim parayıda hesaba katınca mutluluk veriyor
Eksik gördüğümdede beni üzmüyor 4 bin vermedim çünkü
--------------
Sırada sorunuzun cevabı mi 66 bence biraz pahalı ve sd kart desteği yok
Ağırlığı seni rahatsız etmezse redmi note 5 pro çok iyi olur
hata REdmi note 4 snap dragonlu olanını tavsiye ediyorum son derece mükemel fiyatıda 800 tl 900 tl civarı
Kolay gele

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Saydığınız üç telefonda farklı segment telefonlar. Seçim yapmak ancak sizin telefondan beklentiniz neyse o kriterlere göre yapılır :)
Tam olarak telefondan ne bekliyorsunuz? Beklentilerinizi listeleyin ki bizler de beklentinize göre seçtiğiniz telefonları değerlendirelim :)
Ekran boyutu
Kamera
İşlemci
Batarya
Ve daha fazlası varsa onları dile getirmeniz daha sağlıklı tavsiye almanıza yardımcı olacaktır :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle xiaomi telefonlar pişman etirmiyor
Aldığım bir telefon eğer pahalıysa ve telefonda gördğüm en ufak bir hata pişmanlık yaratır
Güncelleme olazsa pişmalık v.s çünkü pahalı telefonundan beklenti çok
Ama ben şu anda redmi 5 plus kulanıyorum 4/64 olanından 1bin tl ye almıştım
Telefon her konuda beni tatmin ediyor hemde fazlasıyla verdiğim parayıda hesaba katınca mutluluk veriyor
Eksik gördüğümdede beni üzmüyor 4 bin vermedim çünkü
--------------
Sırada sorunuzun cevabı mi 66 bence biraz pahalı ve sd kart desteği yok
Ağırlığı seni rahatsız etmezse redmi note 5 pro çok iyi olur
hata REdmi note 4 snap dragonlu olanını tavsiye ediyorum son derece mükemel fiyatıda 800 tl 900 tl civarı
Kolay gele
Saydığınız üç telefonda farklı segment telefonlar. Seçim yapmak ancak sizin telefondan beklentiniz neyse o kriterlere göre yapılır :)
Tam olarak telefondan ne bekliyorsunuz? Beklentilerinizi listeleyin ki bizler de beklentinize göre seçtiğiniz telefonları değerlendirelim :)
Ekran boyutu
Kamera
İşlemci
Batarya
Ve daha fazlası varsa onları dile getirmeniz daha sağlıklı tavsiye almanıza yardımcı olacaktır :)

Note 5 pro agirmi ki hocam ona hiç dikkat etmemiştim.batarya ve kamera önemli benim çok agir oyunlar oynayan birisi degilim.birde zte nubia z17 mini var hocam indirimde 6gb tam 128 hafiza. Nasıl bilginiz varmi
[doublepost=1527317217,1527299962][/doublepost]
Sanırım mi note 3 ü kastettiniz . 3 ü arasında bende note 3 alırdım.
Diğerlerine göre artisi nedir başkan ?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Note 5 pro agirmi ki hocam ona hiç dikkat etmemiştim.batarya ve kamera önemli benim çok agir oyunlar oynayan birisi degilim.birde zte nubia z17 mini var hocam indirimde 6gb tam 128 hafiza. Nasıl bilginiz varmi
Note 5 Pro ağır değil,standart 4000 mah batarya ne kadar ağırsa o kadar ağır. Ama tasarımı 4000 maha göre gayet ince ve modern.
Bataryası da kamerası da sizi memnun eden bir telefon olacaktır.
Ama bir çok sürümü çıktı note 5 Pronun biraz kafa karışıklığı yaratan bir telefon modeli oldu.
İleride rom işlerine falan girmek isterseniz zorlayabilirsiniz, ha yok ben bu işleri sevmem olduğu gibi kullanırım diyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)
Kısacası redmi note 5 Pro; mi note 3 ile Redmi 5 Plusun tek telefonda birleşmesi gibi :)

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi serisi performans odaklidir ve malzeme olarak daha kalitelidir. Öncelikle sebebi bu . Redmi cihazlar daha çok orta seviyeye oynuyor ve bataryalarının uzun gitmesiyle biliniyor. En önemli tercih sebebimiz kamera, mi mix 2s den sonra en iyi kamera note 3 de var . Mi 6 ile aynı kameralara sahip olsa bile mi 6 nın yazılımsal eksikleri nedeniyle geride kalıyor . Üstelik snapdragon 660 pil yönünden de harikalar yaratıyor performans konusunda da mi 6 dan geri kalmıyor. Parmak izi nin önde oluşu büyük bir artı. Yalnız bu zamanda dolar fırlamışken cihaz almanızı önermiyorum haliyle ileride fiyatlar düşerse zarardan dolayı üzülebilirsiniz.

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
Note 5 Pro ağır değil,standart 4000 mah batarya ne kadar ağırsa o kadar ağır. Ama tasarımı 4000 maha göre gayet ince ve modern.
Bataryası da kamerası da sizi memnun eden bir telefon olacaktır.
Ama bir çok sürümü çıktı note 5 Pronun biraz kafa karışıklığı yaratan bir telefon modeli oldu.
İleride rom işlerine falan girmek isterseniz zorlayabilirsiniz, ha yok ben bu işleri sevmem olduğu gibi kullanırım diyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)
Kısacası redmi note 5 Pro; mi note 3 ile Redmi 5 Plusun tek telefonda birleşmesi gibi :)

Hocam aciklamaniz için tesekkurler faydası oldu. Telefona romla felan uğraşan birisi değilim. Sanırım bir global sürüm almalıyım. Yasa türkiye için başka bir sürümü varmı? Bu sitede var 4gb ram 64 gb hafiza 1400 civarı. Fiyat olarak nasıl acaba? Birde yönetici olduğunuz için soruyorum sitedeki satıcılar güvenilir mi?
[doublepost=1527334321,1527334253][/doublepost]
Mi serisi performans odaklidir ve malzeme olarak daha kalitelidir. Öncelikle sebebi bu . Redmi cihazlar daha çok orta seviyeye oynuyor ve bataryalarının uzun gitmesiyle biliniyor. En önemli tercih sebebimiz kamera, mi mix 2s den sonra en iyi kamera note 3 de var . Mi 6 ile aynı kameralara sahip olsa bile mi 6 nın yazılımsal eksikleri nedeniyle geride kalıyor . Üstelik snapdragon 660 pil yönünden de harikalar yaratıyor performans konusunda da mi 6 dan geri kalmıyor. Parmak izi nin önde oluşu büyük bir artı. Yalnız bu zamanda dolar fırlamışken cihaz almanızı önermiyorum haliyle ileride fiyatlar düşerse zarardan dolayı üzülebilirsiniz.
Hocam aciklamaniz için tesekkurler faydası oldu. Telefona romla felan uğraşan birisi değilim. Sanırım bir global sürüm almalıyım. Yasa türkiye için başka bir sürümü varmı? Bu sitede var 4gb ram 64 gb hafiza 1400 civarı. Fiyat olarak nasıl acaba? Birde yönetici olduğunuz için soruyorum sitedeki satıcılar güvenilir mi?

Üst Alt