- Adım
- Selami
- Cihazım
- Mi 6x
- Konular
- 10
Merhabalar. Not 5 pro ile not 6 pro arasında kaldım, birbirine yakın ama tadarım şıklık sağlamlık vs. Hangisini almalıyım.
ben note 6 pro kullanıyorum etrafımdakı bırkac kısıyede note 5 pro aldırdım 2 sıde guzel cıhazlar note 6 pro bır kac tık daha ustu ve tam ekran baska farkı yok bak hangııs hosuna gıderse onu alMerhabalar. Not 5 pro ile not 6 pro arasında kaldım, birbirine yakın ama tadarım şıklık sağlamlık vs. Hangisini almalıyım.
Çok teş. Ediyorum.ben note 6 pro kullanıyorum etrafımdakı bırkac kısıyede note 5 pro aldırdım 2 sıde guzel cıhazlar note 6 pro bır kac tık daha ustu ve tam ekran baska farkı yok bak hangııs hosuna gıderse onu al
Eyvallah hocam, çok teş. Ediyorum. Birde unuttuğum asıl konu, bu iki telefonda orjinal global versiyonmu? Not 6 pro global versiyon diye biliyorum ama not 5 pro hakkında bilgim yok. Tek kriterim buydu aslında. Saygılarımı iletiyorum.Bu ikileme şu tavsiyeyi veriyorum... Çentikli tasarım için 6, çentik sevilmiyorsa 5
Çok teş. Verdiğiniz bilgiler için. Saygılarımı iletiyorum.Note 5 kullanıyorum 6 aydır telefon tam anlamıyla mükemmel. Şarjı 40 80 arasında tutuyorum hep ona rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor. Oyunlarda donma kasma hiç yok. Kamerası da güzel bence.
Forumda yeniyim hocam, mazur görün.Bundan sonra açacağınız konuların Forum Kurallarımız ve Örnek Konu Şablonu uygun olmasına lütfen dikkat ediniz.