Yardım tavsiye ve yardım lütfen

alptug

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alptuğ
Cihazım
yok
Konular
1
üstadlar kolay gelsin
bi arkadaşın önerisi üzerine birkaç gündür xiaomi tel lere bakıyorum o kadar acemiyim ki telin özellikleri haricinde cihzların kaliteleri, imei atılması,yok snapgordon yok mtk...pek bişey anlamadım..
size birkaç sorum olacak
öncelikle 200 $ kadar bir bütçeyle hangi telefonu hangi siteden almamı önerirsiniz.. (ben redmi note 3 pro düşünüyorum ama imei halledilir mi bilemiyorum)sahibindende 850 civarı sıfırları ırdan mı almalıyım..kayıt imei uğraşmam??
sizin önerdiğiniz siteden teli aldıktan sonra ne yapmam gerekecek bir telefoncuya gidip imei attırmam yeterli olcak mı? (şu an elimde çalışmayan note2 var onunkini kullanabiliriz)
teşekkürler

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Yurt dışı sitelerden kargo yolu ile ülkemize telefon sokamazsınız, eğerki her hangi bir şekilde telefon almayı başardınız küçük bir araştırma ile imei atmanın yolunu bulursunuz eğerki yapamam diyorsanız forumda sizlere yardımcı olacak arkadaşlarımız da var, ayrıca forumumuzda da telefon satan arkadaşlar var.

Oyla:

alptug

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alptuğ
Cihazım
yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu arkadas 900 e satıyor alınır mı taksit isterseniz get açarım diyor 990 a falan geliyormus??

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Alınır mı alınmaz mı bilemeyiz. Tanımadığımız, bilmediğimiz birisi hakkında bir yorum yapamayız değil mi? Araştıracaksınız, bakacaksınız, yorumları okuyacaksınız kendiniz karar vereceksiniz. Fiyatına gelince cihazın fiyatı belli. Satan kişilerin de fiyatları belli. Size uyuyorsa alabilirsiniz tabiki.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

alptug

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alptuğ
Cihazım
yok
Konular
1
Alınır mı alınmaz mı bilemeyiz. Tanımadığımız, bilmediğimiz birisi hakkında bir yorum yapamayız değil mi? Araştıracaksınız, bakacaksınız, yorumları okuyacaksınız kendiniz karar vereceksiniz. Fiyatına gelince cihazın fiyatı belli. Satan kişilerin de fiyatları belli. Size uyuyorsa alabilirsiniz tabiki.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
siyasetle uğraşıyosunuz galiba :)) tam bi politikacı gibi cevap vermişsin. sormak istediğim tabiki de araştırdım ama bu telefonlar gerek işlemcileri gerek özellikleri açısından çok çeşitli ve benim gibi acemi birisi hangisine imei kayıtı kolay yaptırılır hangisi full türkçeleşir hangisi daha özelliklidir bunu bilmesi için baya bir araştırması lazım ki o zaman bu forumlar ne işe yarar sorusu akla gelir.ayrıca belki bu telefonların piyasasını bilen bir arkadas da mutlaka vardır ve o fiyat pahalı veya uygun diye de yorum yapabilir

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sizin cihazı alın imei ve Türkçe kısmı için bir mesaj atmanız yeterli :) Redmi Note 3 Pro gerçekten iyi bir cihaz fakat 900tl biraz fazla geldi bana. 800 e satanlar var.

Oyla:

alptug

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alptuğ
Cihazım
yok
Konular
1
Sizin cihazı alın imei ve Türkçe kısmı için bir mesaj atmanız yeterli :) Redmi Note 3 Pro gerçekten iyi bir cihaz fakat 900tl biraz fazla geldi bana. 800 e satanlar var.
tamam hocam Allah razı olsun bir araştırayım 800 e kadar bulursam alayım..imei konusunda aklımdasınızhi~~ tesekkurler..

Oyla:

alptug

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alptuğ
Cihazım
yok
Konular
1
bir de bu tellerde mtk işlemcili almak lazım snapgordon mu çok farkeder mi?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bir de bu tellerde mtk işlemcili almak lazım snapgordon mu çok farkeder mi?
Snapdragon işlemcili redmi note 3 daha performanslı mtk ya göre.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Oyla:

alptug

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alptuğ
Cihazım
yok
Konular
1