Rom Tavsiye edeceğiniz rom varımdır.

deepblack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
21
Merhaba arkadaşlar cihazımda endenozya orijinal rom var tavsiye edeceğiniz stabil ve pil konusunda üzmeyecek performanslı rom varmı?
Tavsiye edeceğiniz romu direk bunun üzerine mi kurmam gerek yoksa global rom yükleyip mi kurmam gerek bilgi verirseniz de bu konuda çok sevinirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Merhaba Hocam, Miui arayüzünü seviyorsanız Turbo Rom deneyebilirsiniz. HyperOs sistemine güncellendi. Kullandığınız rom'un üzerine birçok özellik katarak size başka bir telefon kullanıyormuş hissi verecektir.

Daha sade ve basit bir arayüz seviyorsanız ve tek önceliğiniz uzun batarya kullanım süresi ise CRDROID deneyebilirsiniz. AOSP romlara alışkın değilseniz başlarda zorlanabilirsiniz kullanımda. İki romda forumda X3 Pro başlığı altında mevcut.

Hangi romu yüklerseniz yükleyin üzerine kurmak yerine temiz kurulum yaparsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Üzerine kurma durumlarında yeni yüklenen romlarda hatalar olabiliyor.

deepblack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler bilgi için üzerine kurmaktan kastım endenozya romda mı kalmalı yoksa global rom atıp üzerine mi kurmak lazım custom rom u

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Telefonu tüm özellikleri ile dolu dolu kullanmak istiyorsanız hyperos bir rom yüklebilirsiniz. Sadece günlük kullanım ve basit işler için istiyorsanız endo'da kalabilirsiniz

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
direkt üzerine kuruyorsunuz zaten. eski romdan eser kalmıyor. x3 pro eski 2 önceki cihazım, anakart sorunu sebebiyle çöp olmuştu. o kadar iyi zamanlar geçirdik kendisiyle ve seçenek çok sizde. aosp seviyorsanız crdroid ya da arrow romlarını tavsiye ederim ama stock isterseniz normalde forumda en çok tavsiye edilen romlar, hindistan - endonezya - rus romlarıdır. o cihazda kesinlikle aosp öneririm. stock rom verimli olmayabiliyor.

Üst Alt