Soru Tavsiye edebileceğiniz Aosp rom?

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
İyi akşamlar dilerim
Telefonumda epeydir MIUI 10 eu var , ilk başlarda gayet stabil çalışan bu rom zamanla uygulamalarda donma kasma ve akıcılık sorunu yaşatıyor, MIUI 11 de de neredeyse aynı, özellikle Twitter Chrome gibi uygulamalarda akıcılık sıkıntısı yaşıyorum, daha önce Global MIUI 10 da öyle bir sıkıntı yoktu, bu gidişle ona döneceğim lakin dönmeden önce, önerebileceğiniz Aosp rom varmıdır akıcılık hız ve stabillik konusunda beni üzmeyecek, android sürümü farketmez, tam ekran hareketleri olsun yeterli.

McOpposite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musab
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
6
Aosp romlara gecerken mi hesabdan geri yükleme yapilabiliyor mu? Notlar, arama geçmişi, rehber vs..?

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Aosp rom tavsiye mevzusu çok derindir herkes farklı bi' rom önerir kimisine göre los en iyisidir kimisine göre havocos. Bence siz deneyimleyin. Ben de havoc OS öneriyorum.

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Aosp rom tavsiye mevzusu çok derindir herkes farklı bi' rom önerir kimisine göre los en iyisidir kimisine göre havocos. Bence siz deneyimleyin. Ben de havoc OS öneriyorum.
Haklısınız, yelpaze çok geniş bende görüş alıp alanı daraltmak istedim, rom değiştirmeyi sevmiyorum sırf bu yüzden bazen biraz daha bekleyip keşke iPhone alsaydım dediğim oluyor

Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Haklısınız, yelpaze çok geniş bende görüş alıp alanı daraltmak istedim, rom değiştirmeyi sevmiyorum sırf bu yüzden bazen biraz daha bekleyip keşke iPhone alsaydım dediğim oluyor
ben 4.5 senedir buradayım rom değiştirmek bir hastalıktır hiçbir zaman sabit bir romda kalamazsınız biraz beceri birazda merak varsa her romu denersiniz ben bazen günde 3 rom değiştirdiğim oluyor hele hele bu günlerde kullanmadığım telefon kalmadı buda bende bir hastalık artık bıktım yeni çıkan iphone SE biraz daha fiyatı düşsün geçiş yapacam sizde zamanla deniye deniye telefonunuza en uygun romu bulursunuz akıcılık ve pil yönünde aosp rom iyidir başka bir al benisi yok kolay gelsin

Son düzenleme:
Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
ben 4.5 senedir buradayım rom değiştirmek bir hastalıktır hiçbir zaman sabit bir romda kalamazsınız biraz beceri birazda merak varsa her romu denersiniz ben bazen günde 3 rom değiştirdiğim oluyor hele hele bu günlerde kullanmadığım telefon kalmadı buda bende bir hastalık artık bıktım yeni çıkan iphone SE biraz daha fiyatı düşsün geçiş yapacam sizde zamanla deniye deniye telefonunuza en uygun romu bulursunuz akıcılık ve pil yönünde aosp rom iyidir başka bir al benisi yok kolay gelsin
Hocam bu şekilde romları denersek cihazı çürütürüz benim miui olarak kullandığım tek custom rom var şuan. Sadece ikinci yeni bi' rom değiştirmemde geçen seneden beri sabit kalmayı başardım. Yani kafayı fazla takmamak gerekiyo' çünkü cihaza da zarar yani. Fuzuli batarya gidiyo'.

Oyla:

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Miui 11 RevOS baya iyiydi. Hatta miui tabanlı romlar arasında en iyisiydi. Hız,stabilite,buglar,pil hepsi çok iyiydi. RevOS miui 12 beta benim cihazım için yok o yüzden deneyemedim.
Revos ta gapps paketi yüklemek gerekiyor mu?

Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hocam bu şekilde romları denersek cihazı çürütürüz benim miui olarak kullandığım tek custom rom var şuan. Sadece ikinci yeni bi' rom değiştirmemde geçen seneden beri sabit kalmayı başardım. Yani kafayı fazla takmamak gerekiyo' çünkü cihaza da zarar yani. Fuzuli batarya gidiyo'.
onu bilmeyen yokta telefonu yordugunu ama gönül ferman dinlemiyor anlamak için işin içinde olmak gerek neyse size kolay gelsin

Oyla:

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Miui sürümünde gerekmiyor. Aosp tabanlı başka bir sürüm daha var onun için gerekiyor mu bilmiyorum.

Revos yükledim ancak ekran parlaklığı otomatikte iken dengesiz çalışıyor..gereğinden fazla parlak yapıyor ortama göre..bir ayarı mı var acaba bu romda..

Oyla:
Üst Alt