Soru Tavsiye edebileceğiniz Aosp rom?

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
İyi akşamlar dilerim
Telefonumda epeydir MIUI 10 eu var , ilk başlarda gayet stabil çalışan bu rom zamanla uygulamalarda donma kasma ve akıcılık sorunu yaşatıyor, MIUI 11 de de neredeyse aynı, özellikle Twitter Chrome gibi uygulamalarda akıcılık sıkıntısı yaşıyorum, daha önce Global MIUI 10 da öyle bir sıkıntı yoktu, bu gidişle ona döneceğim lakin dönmeden önce, önerebileceğiniz Aosp rom varmıdır akıcılık hız ve stabillik konusunda beni üzmeyecek, android sürümü farketmez, tam ekran hareketleri olsun yeterli.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
HavocOS cihazınız için var ise kesinlikle yükleyin.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Oyla:

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Stabil,hızlı bir kullanım istiyorsanız yani aosp romdan daha iyisi yok. Gcam kurabilirsiniz.

Revos kullananlar sorun var mı..eu dan mi globe geçtim ancak gcam çok kötü bunda da...Ayrıca tuhaf bir sorun oluyor,bazı uygulamalar da veriler sıfırlanıyor durduk yerde..tapatalkta oldu örneğin..örneğin web sitelerinde üyelikler log out oluyor kendi kendine..

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Revos kullananlar sorun var mı..eu dan mi globe geçtim ancak gcam çok kötü bunda da...Ayrıca tuhaf bir sorun oluyor,bazı uygulamalar da veriler sıfırlanıyor durduk yerde..tapatalkta oldu örneğin..örneğin web sitelerinde üyelikler log out oluyor kendi kendine..
Miui 11 RevOS baya iyiydi. Hatta miui tabanlı romlar arasında en iyisiydi. Hız,stabilite,buglar,pil hepsi çok iyiydi. RevOS miui 12 beta benim cihazım için yok o yüzden deneyemedim.

Oyla:
Üst Alt