Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone
3000 dk
250 sms
25+2 GB internet
Sınırsız Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, Spotify, YouTube ve YouTube müzik.
130 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis bölgene göre araştır kullanan tanıdıklarına sor. Bizim burada bir ara şehrin göbeğinde çekmiyordu. 5-6 ay çekmedi yani internet hız testinde 0.3 Mbps falan gördük. Şuan düzeldi hatta şimdi internet hız testi yaptım. 60 mbps ile 35 mbps arasında gitti geldi. Birde öyle bir şey ki şehrin göbeğinde çekmiyor bizim köyde 40 nüfuslu yerde full çekiyordu. Bu arada çekmekten kastım internet anlamında. Bağlantı var ama çok yavaş. Aramalar için daha çekmediği pek olmadı.
Şey benim dikkatimi çekti. Kullandığın cihaza göre de değişiyor. İphone 11 ile çekmiyor. İphone 13 ile çekiyor. Arkadaşımda Samsung a04s var çekmiyor bende poco f5 var çekiyor. Cihaz ne kadar yeniyse o kadar iyi çekiyor. Tanıdık illa ki Vodafone kullanan vardır. Onlara sor daha iyi olur. Hatta iş yerinde varsa orada hız testi yaptır kullanan samimi birisi varsa evinde bi çay içmeye çağır evde de hız testi yaptır. Ona göre karar ver. Operatörü ucuz pahalı seçmek yerine bölgeye göre en iyi çeken operatörü bulmak daha mantıklı bence. Mesela tt alıp çekmedikten sonra istersen 100 lira ver çöp oluyor para. Çeken bir operatöre 200 lira vermek daha mantıklı bence hiç olmazsa kullanabiliyorsun.