Yardım Tarayıcı

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Mi 5s plus cihaz kullanıyorum sürüm şuan 8.5.2.0 global kararlı telefonumun tarayıcısını açtığımda coğu zaman kendiliğinden ek bir sekme açıyor her seferinde bu konu hakkında bilgisi olan yada çözümü bilen varsa paylaşırlarsa sevinirim

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
V9.1.3 hocam şuan ki sürümü
Anladım hocam. Ek sayfa dediğiniz şey sürekli kendiliğinden mi çıkıyori yoksa açık sekmede bir yere dokununca otomatik olarak yeni bir sayfa mı açılıyor? Şayet 2. seçenekse, bu bir reklam sayfasıdır. O siteden uzak durmanızı tavsiye ederim. Operatör şirketleri ile raklamcıların ortak bir tuzağı var burada. Bi bakmışsınız faturanıza durduk yere 20 lira ek ücret yansımış.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Ayrıca ayarlar/gelişmiş/açılır pencereleri engelle yi işaretleyin. Onun dışında ben mi tarayıcıda herhangi bir sorun yaşamamıştım dediğiniz gibi. Cevabınızı bekliyorum ama büyük ihtimal reklam sayfası açılıyor bulunduğunuz sayfada bir yere tıklayınca.

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
ona bakılırsa kullandığımız uygulamalar,sosyal paylaşım siteleri,bankalar,çağrı merkezleri v.s birden çok örnek verebiliriz bunlara kişisel bilgi paylaşımı konusunda sadece bir tarayıcıyla sınırlandırmamak gerekli.
açık kaynaklı bir tarayıcı yerine ne yani zaten hepsi kullanıyor diye bilgilerini toplayıp satan bir tarayıcı mı kullanacaksın?

Oyla:

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Tarayıcınızın sürümü nedir hocam, yardımcı olayım.
Anladım hocam. Ek sayfa dediğiniz şey sürekli kendiliğinden mi çıkıyori yoksa açık sekmede bir yere dokununca otomatik olarak yeni bir sayfa mı açılıyor? Şayet 2. seçenekse, bu bir reklam sayfasıdır. O siteden uzak durmanızı tavsiye ederim. Operatör şirketleri ile raklamcıların ortak bir tuzağı var burada. Bi bakmışsınız faturanıza durduk yere 20 lira ek ücret yansımış.
Yok hocam kendiliğinden açılıyor tarayıcı kapalıyken bi süre sonra tekrar açtığımda tarayıcı kendiliğinden bir sekme acıyor

Oyla:

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Ayrıca ayarlar/gelişmiş/açılır pencereleri engelle yi işaretleyin. Onun dışında ben mi tarayıcıda herhangi bir sorun yaşamamıştım dediğiniz gibi. Cevabınızı bekliyorum ama büyük ihtimal reklam sayfası açılıyor bulunduğunuz sayfada bir yere tıklayınca.
Dediğiniz şekilde yaptım umarım işe yarar cok sağolun :)

Oyla:

JOK£R

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
JOK£R
Cihazım
mi max 2
Konular
0
açık kaynaklı bir tarayıcı yerine ne yani zaten hepsi kullanıyor diye bilgilerini toplayıp satan bir tarayıcı mı kullanacaksın?
sayın hocam ben arkadaşa sadece alternatif bir çözüm sundum kullanıp kullanılmaması kişisel tercih meselesi tabi ki bu tarayıcı alibaba group bünyesinde bulunan bir tarayıcı ve varmış olduğunuz kanı ise alibaba group milyarlarca kullanıcı bilgisini başkalarına satıyor olayına geliyor gibi bir şey. güvenliğinizi düşünmenize saygı duyarım ama açık kaynaklı tarayıcı dediğiniz en güvenilir tarayıcı olduğunu söyleyen google chrome'un bile geçmişte yaşadığı sızıntıları söylememe gerek yoktur herhalde yüklerken istediği izinleri de unutmamak gerekli tabi.en başta da kullandığımız android işletim sistemini hatırlatmama gerek yoktur sanırım .saygılarımla.

Oyla:
Üst Alt