Yardım Tarayıcı virüsü

mayk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hanifi
Cihazım
mi 6x
Konular
13
Arkadaşlar telefonuma defalarca rom ve wipe yapmama rağmen kurtulamadim bu durumdan. Corome olsun opera olsun uc browser olsun tüm bu tarayicilarda sorun aynı. Bi sayfaya girdigim de hemen farklı siteye yönleniyo. Başından gecen çözümünu bilen yardım etsin lütfen..

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
Hocam mtk model bendeki. Telefonu komple wipe yaptım flash tool la koplee romda yükledim olmadi hala devam ediyo. Rom da eu romlari hocam bence güvenilir. Mackolik sitesine yonlendiriyo sürekli. Sonra telde virüs var diye bi sayfa geliyo. Wifi kullanmiyorum. Sorunu yasayan yokmu benden baka ki

Arkadaşım bazı sitelere girince ekrana tıklayınca hemen başka siteye yönlendiriyor ve telefonda virüs uyarısı yapıyor bendede oluyordu adguard uygulamasını kullan sana tavsiyem

Oyla:

mehmet9823

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Arkadaşlar telefonuma defalarca rom ve wipe yapmama rağmen kurtulamadim bu durumdan. Corome olsun opera olsun uc browser olsun tüm bu tarayicilarda sorun aynı. Bi sayfaya girdigim de hemen farklı siteye yönleniyo. Başından gecen çözümünu bilen yardım etsin lütfen..

Hocam öncelikle geçmiş olsun.. Bahsettiginiz olay daha önce benimde başıma gelmişti denemediğim yol kalmamıştı açıkcası , ben nasıl çözdüğümü anlatayım.
1-Öncelikle bu tarz virüsler hem telefonunuza hemde modeminize yerleşiyor , hatta en önemlisi modem. İlk işiniz modemi resetleyip baştan kurmak olsun.
2- İkinci olarak telefonuda resetlerseniz kesinlikle sorun çözülecektir ama dediğim öncelikle kesinlikle modeminizi resetleyin sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Oyla:

Hk_80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Mi6
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba bu gün telefonumdan forum sayfasına girerken virüs uyarısı verdi telefon siren çalmaya başladı ve beni arama ekranına atıp bir numara aramamı istiyor.taraycıya giremiyorum.

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Hk_80 bunlar virüs değil spam/reklam amaçlı sayfalardır. Kullandığınız tarayıcının önbelleğini ve verilerini temizlerseniz herşey sıfırlanır ve düzelir.

Root varsa Adaway kurun, browser olarak ta dahili reklam engelleyici browser lar onları kullanın.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam tarayıcı olarak opera kullanabilirsin.ayarlarda reklam engelleme var.ayrıca telini rootlayıp adaway kurmanı tavsiye ederim.bence seninkü vürüs değil ertanx hocamın dediği gibi reklam-spam olayları.

Oyla:

Hk_80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Mi6
Konular
0
Hk_80 bunlar virüs değil spam/reklam amaçlı sayfalardır. Kullandığınız tarayıcının önbelleğini ve verilerini temizlerseniz herşey sıfırlanır ve düzelir.

Root varsa Adaway kurun, browser olarak ta dahili reklam engelleyici browser lar onları kullanın.
Teşekkürler öyle yaptım düzeldi,tarayıcıdan memnunum fakat telefonda siren çalması ve direk aramaya atması ilk kez başıma geldi.Tekrar teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt