- Adım
- Okan
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 23
Telefonu aşağıdan yukarıya doğru kaydirdigimda açılan saçma sapan browseri nasıl durdurabilirim bunu kimse bilmiyor mu
Ana ekran ayarlarından kapatabilirsinizTelefonu aşağıdan yukarıya doğru kaydirdigimda açılan saçma sapan browseri nasıl durdurabilirim bunu kimse bilmiyor mu
Ayarlar/Ana ekranTelefonu aşağıdan yukarıya doğru kaydirdigimda açılan saçma sapan browseri nasıl durdurabilirim bunu kimse bilmiyor mu
Hocam birde telefonu sifirliyimmi sizce android 10 yükledim ayrıca düzgün bir klavye öneriniz varmıdır global rom kullaniyorumAyarlar/Ana ekran
Forumda konusu defalarca açıldı hocam ayrıca
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sıfırlarsaniz daha iyi olur hocam. Ben Gboard kullanıyorum memnunum tavsiye ederimHocam birde telefonu sifirliyimmi sizce android 10 yükledim ayrıca düzgün bir klavye öneriniz varmıdır global rom kullaniyorum
Peki son olarak mesela bazı wallpaper uygulamalari gömülü oluyor indirilmyor telefon Ana ekran duvar kağıdı değişiyor kilit ekranı değiştir denildiği halde değiştirilmiyor. Örnek Google duvar kağıtları katiyen kilit ekranı yapılamıyorSıfırlarsaniz daha iyi olur hocam. Ben Gboard kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
O konuda bilgi sahibi değilim hocam. Bilen biri olursa konuya yazacaktır muhakkakPeki son olarak mesela bazı wallpaper uygulamalari gömülü oluyor indirilmyor telefon Ana ekran duvar kağıdı değişiyor kilit ekranı değiştir denildiği halde değiştirilmiyor. Örnek Google duvar kağıtları katiyen kilit ekranı yapılamıyor
Bu sorun bende de var hocam,cihaz ile alakalı değil Google Duvar Kağıtları ile alakalı bir durum,hareketli duvar kağıtları haricindeki duvar kağıtlarını cihazınıza indirip o şekilde kilit ekranına ekleyebilirsiniz.Peki son olarak mesela bazı wallpaper uygulamalari gömülü oluyor indirilmyor telefon Ana ekran duvar kağıdı değişiyor kilit ekranı değiştir denildiği halde değiştirilmiyor. Örnek Google duvar kağıtları katiyen kilit ekranı yapılamıyor