Ben AOSP, yani Crdroid rom kullanıyorum ve bu Tapatalk bildirim sorunu 1 hazirandan bu yana mevcut, değişik Tapatalk versiyonları denedim, düzelmedi ve sorun hala devam ediyor ne yazık kiya bu miui problemimi bende sorun yaşıyorum bildirimlerde teli satacam sonunda
Ben AOSP, yani Crdroid rom kullanıyorum ve bu Tapatalk bildirim sorunu 1 hazirandan bu yana mevcut, değişik Tapatalk versiyonları denedim, düzelmedi ve sorun hala devam ediyor ne yazık ki
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah... Demekki sırf Xiaomi'lerde Tapatalk sorunu var bu durumda, hangi versiyonunu kullanıyorsunuzHocam honor 50 ye geçtim ben ilk işim tapatalk yükleme oldu bildirimle ilgili sorun yaşamıyorım şuan ilginç gerçekten.
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah... Demekki sırf Xiaomi'lerde Tapatalk sorunu var bu durumda, hangi versiyonunu kullanıyorsunuz
Tapatalk sürümünü sormuştum hocam
Estağfurullah hocam, rica ederim... 25 i de denemiştim... Tapatalk sorunu nedeniyle Xiaomi cihazımdan maalesef vazgeçemem, aşığım, hele Crdroid ile mükemmel ve adeta yepyeni bir cihaz oldu, ben bu sorunu Sayın HiddeNKinG hocamın mutlaka, ama mutlaka, eninde sonunda çözeceğine tüm kalbimle inanıyorumKusura bakmayın yanlış anlamışım8.8.25 versiyon. .