- Adım
- Murat ALTUĞ
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 8
Redmi note 9 pro android 11 var miui 12,5
Yenileme uygulama üzerinden mi yoksa web tarayıcıdan mı yapmak lazım.geçenlerde yeniledim tıkır tıkır bildirimler dökülüyordu..Arkadaşlar bu sorun sizle alakalı değil. Tapatalk ile alakalı bir durum. Adamların sunucuları sıkıntılı. Alternatif çözüm olarak tapatalk içinde şifre yenile diyerek şifrenizi yenilemeyi deneyin. Bazen sorunu çözüyor. Olmazsa yardım kısmından tapatalka mesaj atın bildirim alamıyorum diye.
Uygulama üzerindenYenileme uygulama üzerinden mi yoksa web tarayıcıdan mı yapmak lazım.geçenlerde yeniledim tıkır tıkır bildirimler dökülüyordu..
Şimdi daha yenilesemde olmuyor
2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ş usıralar bende de var.hata neden kaynaklı anlamadım acaba dns vpn falan bundan mı ?Son 2 gündür Tapatalk bildirimleri yine gelmemeye başladı arkadaşlar, sizlerde durum nasıl?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bende 1 aydır sorunlu, Siz de ne zamandır bildirim gelmiyorŞ usıralar bende de var.hata neden kaynaklı anlamadım acaba dns vpn falan bundan mı ?
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bendeki aylardır sorunlu. Birde Pro sürüm böyle. Belkide modlu apk olduğu içindirBende 1 aydır sorunlu, Siz de ne zamandır bildirim gelmiyor
Hocam yukarda yazdım.gerçi 25 kasım yazıyor ama bildirimler üst bara düşmüyordu bir ara şifre falan sıfırlamada çalıstı ,sonra yine gelmez oldu.Bende 1 aydır sorunlu, Siz de ne zamandır bildirim gelmiyor
Bende 1 aydır sorunlu, Siz de ne zamandır bildirim gelmiyor