- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi note 3
- Meslek
- Mühendis
- Konular
- 111
Herkese selam. İsmim Burak. Bilgisayar mühendisiyim. Üniversitesi zamanlarında fotoğrafçılıkla uğraşıyordum. Canon 700d kullanıyordum. Fakat sürekli yanımda makine taşıyamadığım ve telefondan fotoğraf editleme araçları geliştiği için makineyle çekimi bıraktım denilebilir. Mi note 3 kullanıyordum. Sanki ilk aldığım gibi fotoğraf çekmiyor. Kalitesi acayip düştü. Yeni telefon almak istiyorum fakat dolar olmuş 9tl. Şuan iş arıyorum maddi durumum sıkıntılı. Xiaomi kullanmayı seviyorum fakat bir yandan da diğer telefonlara göre daha ucuz olmasının sebebinin daha az kaliteli ürün kullanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sensör kullanımları vs biraz daha dandik oluyor sanırım ve kullandıkça çekim kalitesi daha da düşüyor şuan başıma geldiği gibi.
İnci sözlük jargoyu ile özet geç diyenler için
Geniş açı çekim özelliği olan, raw fotoğraf çekebilen, (portre çekimleri gcam ile halletmeye düşünüyorum) bir telefon önerisi alabilirim.
Bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünen ya da mezun olmuş arkadaşlarla da tanışmak isterim.
İnci sözlük jargoyu ile özet geç diyenler için
Geniş açı çekim özelliği olan, raw fotoğraf çekebilen, (portre çekimleri gcam ile halletmeye düşünüyorum) bir telefon önerisi alabilirim.
Bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünen ya da mezun olmuş arkadaşlarla da tanışmak isterim.