Yardım Tam Kablosuz Kulaklık Önerisi

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Daha çok oyun oynarım ama müzik te dinlerim, onun için oyunlarda vs. gecikmesi en az olan bir Tam Kablosuz Kulaklık arıyorum. 300 tl civarı arıyorum lütfen bana en düşük fiyatlı kulaklık tavsiyeri verebilirmisiniz. Link verirseniz sevinirim.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
müzik olarak 1.5 saat yazıyor airdots sadece oyunlarda ses kasma maksatlı kullanıorum acaba ne kadar sarz süresi gider. Acaba airdots gbi sadece kulak içi kısmı olarak satılan daha uygun kulaklık var mıdır?
O fiyatlara Qcy var ama performans nasıl bilmiyorum

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Qcy fena değil ama oyun için kullanacaksanız sıkıntı yaratır gene o dediğiniz gibi ses kasamassınız yani.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Çok bilmişlik yapmım ama kablosuz hiçbir kulaklık gecikmesiz olmaz bt 5.0 deneme sansım olmadı ama belki minimuma düşmüştür

Oyla:

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
Oyun oynarken gecikmeli diye duydum ama bilemedim, hem performanslı hemde o fiyat civarında başka farklı öneriniz varsa iyi olur, yoksa zaten bende airdots düşünüyorum yada airdots pro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunlarda rahatsız edecek kadar gecikmesi var mıdır acaba? Birde bt 5 için link alabilirmiyim.
Valla öyle çok oyun oynayan biri değilim ses kasma dercesinde falan. Ama oynadığım oyunlarda izlediğim videolarda vs rahatsız edici bi gecikme farketmedim 5.0 olan için mi airdots diye arama yapabilirsiniz çeşitli satıcılarda var ben proyı Hepsiburada dan aldım direk satıcı kendisiydi ama düz airdots u farklı satıcılar satıyor onun için birşey diyemem

Oyla:

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Valla öyle çok oyun oynayan biri değilim ses kasma dercesinde falan. Ama oynadığım oyunlarda izlediğim videolarda vs rahatsız edici bi gecikme farketmedim 5.0 olan için mi airdots diye arama yapabilirsiniz çeşitli satıcılarda var ben proyı Hepsiburada dan aldım direk satıcı kendisiydi ama düz airdots u farklı satıcılar satıyor onun için birşey diyemem
Bende airdots pro almayı düşünüyorum oyunlarda çok hafif gecikme oluyor zaten onu biliyorum ama rahatsız ediyor mu onu öğrenmek istiyordum. ayrıca youtube de video izlerken gecikmenin 0 olması lazım değil mi?

Oyla:

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
Bende airdots pro almayı düşünüyorum oyunlarda çok hafif gecikme oluyor zaten onu biliyorum ama rahatsız ediyor mu onu öğrenmek istiyordum. ayrıca youtube de video izlerken gecikmenin 0 olması lazım değil mi?
Daha önce başka bt kulaklığım vardı onda video da da kayma oluyordu örneğin videoda konuşma durdu tekrar konuşmaya başladığında ilk heceyi vermeden ses geç geliyordu bunda öyle de bi sıkıntı yok oyunda da tennis clash ile denedim raketle topa vurma sesi hafif geç geliyor ama beni rahatsız etmedi diğer oyunlarda durum nasıl bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt