Soru Tam ekran modunda donma

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Herkese merhabalar. Tam ekran modunda kullanırken son uygulamalar bölümünü açıp sonrasında ana ekrana döndüğümde donma benzeri bir olay yaşıyor telefon. Bu gibi bazı geçişlerde animasyonun donukladığı oluyor. Problemin çözümü var mı ?

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Uygulama kasasını kapatıp dener misiniz

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Herkese merhabalar. Tam ekran modunda kullanırken son uygulamalar bölümünü açıp sonrasında ana ekrana döndüğümde donma benzeri bir olay yaşıyor telefon. Bu gibi bazı geçişlerde animasyonun donukladığı oluyor. Problemin çözümü var mı ?

Merhaba hocam,
Tema kaynaklı bir sorun hocam takılma oluyor.. Temanızı değiştirip tekrar uygulayın düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı şekilde oluyor.
Ayarlar - ek ayarlar - Geliştirici secenekleri altında Animasyon ölceklerini değiştirerek de animasyon geçiş hızını, hızlandırıp - yavaşlatabilirsiniz hocam. Size uygun animasyon ölçeğini seçebilirsiniz.

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam,
Tema kaynaklı bir sorun hocam takılma oluyor.. Temanızı değiştirip tekrar uygulayın düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı şekilde oluyor.
Ayarlar - ek ayarlar - Geliştirici secenekleri altında Animasyon ölceklerini değiştirerek de animasyon geçiş hızını, hızlandırıp - yavaşlatabilirsiniz hocam. Size uygun animasyon ölçeğini seçebilirsiniz.
Sanırım bu sorunun temelli bir çözümü yok. İlginizden dolayı teşekkür ederim hocam. Umarım bu konuda güncelleme gelir.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Animaston ölçeğini hızlandırırsanız takılma olmuyor ama o zaman da estetik olmuyor.
İlerleyen güncellemeler ile düzelecektir hocam. Geri bildirim de bulunmayı ihmal etmeyin clap~~

Oyla:
Üst Alt