Yardım Tam ekran hareketlerinde ekran içinde ekran sıkıntısı

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stabil miui 12
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar mi9t cihazımda tam ekran hareketlerini açınca youtube mini oynatıcı olarak oynamıyor video ufsk bir pencere de gelmiyor ama tuşlara alınca çalışıyor yardımm eder misiniz

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Ekranın alt tarafından sağa yada sola doğru iki defa kaydırma yapınca olması lazım. Ben şimdi denedim sıkıntı görmedim

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Merhabalar mi9t cihazımda tam ekran hareketlerini açınca youtube mini oynatıcı olarak oynamıyor video ufsk bir pencere de gelmiyor ama tuşlara alınca çalışıyor yardımm eder misiniz
Miui 12 ile beraber gelen yüzen pencereler özelliğinden ötürü öyle hocam. Sadece ilk miui 12 sürümünde çalışıyor buda, sonra ki güncellemeler de yüzen pencereden kaldırdılar muhtemelen youtube premiumu olmayıp öyle kullananlar olur diye. Belli ki premium özelliğiniz var ve bu durum 2 şekilde çözülüyor. Ya tuşluda kullanacaksınız veya üsttem paneli indirdiğinizde sağ üstte ki ayarlar kısmına tıklayacaksınız o zaman otomatik küçük pencereye alıyor. Bunun başka alternatifleri de var , mesela "video araç kutusu" özelliğini youtube da açarsanız oradan yansıt özelliğine tıklayınca otomatik yine küçük pencere açılıyor.

Oyla:

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Miui 12 ile beraber gelen yüzen pencereler özelliğinden ötürü öyle hocam. Sadece ilk miui 12 sürümünde çalışıyor buda, sonra ki güncellemeler de yüzen pencereden kaldırdılar muhtemelen youtube premiumu olmayıp öyle kullananlar olur diye. Belli ki premium özelliğiniz var ve bu durum 2 şekilde çözülüyor. Ya tuşluda kullanacaksınız veya üsttem paneli indirdiğinizde sağ üstte ki ayarlar kısmına tıklayacaksınız o zaman otomatik küçük pencereye alıyor. Bunun başka alternatifleri de var , mesela "video araç kutusu" özelliğini youtube da açarsanız oradan yansıt özelliğine tıklayınca otomatik yine küçük pencere açılıyor.
premium var evet yandex launcher kullanıyordum o zaman sıkıntısız çalışıyordu sildim şimdi stoktayım böyle bir sıkıntı yaşıyorum çok garip

Oyla:
Üst Alt