Denedik oldu efendim teşekkür ediyorum.Buyrun deneyin. Denemesi bedava
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler emeğinize sağlık...İyi günler arkadaslar. Bugün xda da takılırken rastladığım bir modülü sizinle paylasmak istiyorum. Bu modülün olayı altta bulunan navigasyon tuşları kullanmadan aynı işlemleri ekranda yaptığınız hareketler ile kullanabiliyor olmaniz tıpkı iphone x te oldugu gibi.
Yapmanız gereken ekte verdiğim modülü magiskten veya twrp üzerinden yükleyip telefonu yeniden başlatmanız. Ardindan ayarlar da bu özellik aktif hale gelecektir.
miui 10 cihazlarda geçerlidir.
İyi forumlarGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim cihazda ayarlar ek ayarlar bildirim ışığı sekmesinden kapatiliyor . Bir kurcalayin.Denedik oldu efendim teşekkür ediyorum.
Fakat şimdi de a1deki alt tuşların ışığını kapatma modülü bulmam gerekiyor var mı böyle bir şey?
Hakikaten varmış ya çok teşekkür ediyorum hocam emeğinize sağlık.Benim cihazda ayarlar ek ayarlar bildirim ışığı sekmesinden kapatiliyor . Bir kurcalayin.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İlk mesajda var ssler.Hocam bi ekran fotosu falan var mı?
Hocam faydalı bir konu olmuş teşekkürler. Farklılık iyidir şimdi yükleyip deneyeceğim.İyi günler arkadaslar. Bugün xda da takılırken rastladığım bir modülü sizinle paylasmak istiyorum. Bu modülün olayı altta bulunan navigasyon tuşları kullanmadan aynı işlemleri ekranda yaptığınız hareketler ile kullanabiliyor olmaniz tıpkı iphone x te oldugu gibi.
Yapmanız gereken ekte verdiğim modülü magiskten veya twrp üzerinden yükleyip telefonu yeniden başlatmanız. Ardindan ayarlar da bu özellik aktif hale gelecektir.
miui 10 cihazlarda geçerlidir.
İyi forumlarGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.