Yardım Tam Ekran Görünüm Modunda Menü Efektleri Kasıyor

Mondokko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Herkese merhaba. Redmi Note 7 cihazımda tam ekran görünüm moduna geçeli bir hafta oldu. Fakat ilk andan beri farkettiğim şey menü efektlerinin kasması, takıla takıla geliyormuş gibi bir görüntü oluşturması. Bu durum sanal tuşları geri açınca olmuyor sadece tam ekran görünüm modunda oluyor ve özellikle bu durumu farkettiğim kısım bildirim çubuğunun geliş efekti ve son kullanılan uygulamaları görmek için aşağıdan yukarı kaydırma hareketini yaparken olan efektler (uygulama simgelerin küçülmesi ve arka planın bulanıklaşma efekti). Geri bildirim gönderdim ama belki bir çözümü varsa diye buraya yazmak istedim.

korkutse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
korkut
Cihazım
mi9se
Konular
4
İndirdiğimz herhangi bi rom u önceden pc uzerinde Android simülatörunde kullanabilirmyz varmı öyle bi simülatör ?

Oyla:

akinozaltin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
8
Eğer kullanmıyorsan uygulama kasasını kapatmayı deneyebilirsin belki işine yarar. O da olmazsa güncellemeyi bekle ve sistem başlatıcısını hep güncel tut bence

Oyla:

Mondokko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Eğer kullanmıyorsan uygulama kasasını kapatmayı deneyebilirsin belki işine yarar. O da olmazsa güncellemeyi bekle ve sistem başlatıcısını hep güncel tut bence

Uygulama kasası ilk günden beridir kapalı, kullanmıyorum. Evet dediklerinizi yapıcam. Mecbur güncelleme bekliycem, sıkıntı değil. Alıntı yapmayı yeni öğrendim. Önceki arkadaşların yazılarını alıntı yaptığımı sandığım için özür dilerim. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt