Yardım Tam Ekran Görünüm Modunda Menü Efektleri Kasıyor

Mondokko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Herkese merhaba. Redmi Note 7 cihazımda tam ekran görünüm moduna geçeli bir hafta oldu. Fakat ilk andan beri farkettiğim şey menü efektlerinin kasması, takıla takıla geliyormuş gibi bir görüntü oluşturması. Bu durum sanal tuşları geri açınca olmuyor sadece tam ekran görünüm modunda oluyor ve özellikle bu durumu farkettiğim kısım bildirim çubuğunun geliş efekti ve son kullanılan uygulamaları görmek için aşağıdan yukarı kaydırma hareketini yaparken olan efektler (uygulama simgelerin küçülmesi ve arka planın bulanıklaşma efekti). Geri bildirim gönderdim ama belki bir çözümü varsa diye buraya yazmak istedim.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Herkese merhaba. Redmi Note 7 cihazımda tam ekran görünüm moduna geçeli bir hafta oldu. Fakat ilk andan beri farkettiğim şey menü efektlerinin kasması, takıla takıla geliyormuş gibi bir görüntü oluşturması. Bu durum sanal tuşları geri açınca olmuyor sadece tam ekran görünüm modunda oluyor ve özellikle bu durumu farkettiğim kısım bildirim çubuğunun geliş efekti ve son kullanılan uygulamaları görmek için aşağıdan yukarı kaydırma hareketini yaparken olan efektler (uygulama simgelerin küçülmesi ve arka planın bulanıklaşma efekti). Geri bildirim gönderdim ama belki bir çözümü varsa diye buraya yazmak istedim.
Geliştirici seçeneklerinden animasyon sürelerinin hepsini 0.5 yapabilirsin böylece kasmadan da kurtulursun kardeşim

Oyla:

akinozaltin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
8
Bunu çok önce apkmirrordan sistem başlatıcının son sürümünü indirerek çözmüştüm denemeni öneririm

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Kullandığınız rom global resmi rom mu ve sürümü nedir pil tasarrufu açıksa kapatın root twrp kullanıyomusunuz?
Çözüm olarak önerim ayarlar uygulamalar uygulamaları yönet diyin sistem diye aratin ve sistem baslatici ve sistem hizmet eklentisi bu 2 uygulamaya güncellemeleri kaldır diyip veri temizle tüm verileri temizle diyin sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Oyla:

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Kullandığınız rom global resmi rom mu ve sürümü nedir pil tasarrufu açıksa kapatın root twrp kullanıyomusunuz?
Çözüm olarak önerim ayarlar uygulamalar uygulamaları yönet diyin sistem diye aratin ve sistem baslatici ve sistem hizmet eklentisi bu 2 uygulamaya güncellemeleri kaldır diyip veri temizle tüm verileri temizle diyin sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Bende denedim olmadı. Peki o navigasyon tuşlarının tipini değiştirme var mı mesela hauwei tarzı gibi yapabilir miyiz. Cihaz rotsuz ayrıca.

Oyla:

Mondokko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet arkadaşlar dediğiniz her şeyi uyguladım. Kusura bakmayın önceden bilgileri yazmadiğim için. Cihaz rootsuz, satın aldığım gibi. Sürümü: MIUI Global 11.0.5 | Kararlı 11.0.5.0 (PFGMIXM). Geliştirici seçeneklerini bile ilk defa açtım. Pil tasarrufu açık değil. Root rtwp hiç kullanmadım. O iki sistem uygulamasının verilerini temizledim ve appmirror ile en güncelleri kurdum. Denedim ve efektler düzeldi ama sadece bir tanesi dışında. Son kullanılan uygulamaları açmak için ekranın en altından yukarı doğru kaydırırken arka plandaki uygulama simgeleri küçülürken hala kasıyor, eskisi gibi. Ama sürekli tekrarladigimda nadir de olsa akışkan bir şekilde olması gerektiği gibi oluyor efekt. 0.5 efekt ayarı işe yaramadı bu efekte. Çok ilginç. Şimdiki yardımlarınız için bile Numan2094, akinozaltin ve talhacker çok teşekkür ederim size. Rom işinden hiç anlamam ama öğrenir, yaparım. Eğer derseniz ki sen buna iyi bir rom yükle kökten çoğu şeyi hallet, o zaman rom yükleme işi yapıyım. Ya da başka çözüm varsa onu uygulayayım. Tekrardan yardımlarınızı bekliyorum.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Her telefonda kasıyor. Bende Mix2 var bende de kasıyor Mi9'da da kasıyor. Xiaomi'nin kendisi bunu düzeltmesi gerekiyor. Pixel roma (android10) geçtim hiçbir sıkıntı olmuyor yağ gibi akıyor. Sistem başlatıcıyı güncellemek geçici bir çözüm daha sonra tekrardan kasmaya başlayacaktır. Size tavsiyem tam ekran kullanmayın alttaki sanal tuşları aktif edin hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Oyla:

Mondokko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sezer1907 evet doğru söylüyorsunuz. Kardeşim az önce eve geldi ve onun telefonunda (Mi 8 Lite) denedim diğer efektler sorunsuz ama evet o efekt kasıyor. Film falan izlediğim için de sanal tuşlar tam ekranda kaybolmuyor o yüzden böyle kullanmak zorundayım. Eğer ki çözümü yoksa, Xiaominin düzeltmesi gereken bir durumsa böyle kullanabilirim sıkıntı değil. Teşekkür ederim mesajınız için.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Sezer1907 evet doğru söylüyorsunuz. Kardeşim az önce eve geldi ve onun telefonunda (Mi 8 Lite) denedim diğer efektler sorunsuz ama evet o efekt kasıyor. Film falan izlediğim için de sanal tuşlar tam ekranda kaybolmuyor o yüzden böyle kullanmak zorundayım. Eğer ki çözümü yoksa, Xiaominin düzeltmesi gereken bir durumsa böyle kullanabilirim sıkıntı değil. Teşekkür ederim mesajınız için.
Sistem başlatıcıyı güncelleyin. Ama bu geçici bir çözüm biraz zaman geçtikten sonra tekrar kasmaya başlayacaktır. Uygulamaya tam ekran izni verebilirsiniz bu sayede tuşlar kaybolur.

Oyla:

Mondokko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Sistem başlatıcıyı güncelledim. Chrome'a tam ekran izni versemde yine de olmadı. Hala kaybolmadı tuşlar önceki bir denememde. Ayrıca bu şekilde bence çok pratik telefonu kullanmak. Yani istiyorum böyle kullanmayı. O zaman Android 10 gelene kadar bekliycem yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim mesajlarınız için tekrardan.

Oyla:
Üst Alt