Haber Taksimde Canlı Bomba

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Hayatını kaybeden tüm masum canlara Allah'tan rahmet dilerim.

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
son dakika haberi olarak ekim ayında türkiyeye giriş yapmış işid üyesi terörist olduğu belirtiliyor 7 si ağır 36 yaralı var 4 ağır yaralı ameliyata alınmış.
bizim suriye ve ırakla ilgilenmemizi istemeyen güçler pkk ve işid gibi terör örgütlerini kullanarak ülkede kaos çıkarmaya çalışıyorlar bakalım sonu nereye gidecek biz ise hala Avrupa birliği rahat etsin diye Suriyeli mültecileri ülkemizde tutmaya çalışıyoruz bırak mülteciler Avrupa ülkelerine gitsin adamlar ekonomileri bozulacak diye bizim ekonomimizi bozmaya çalışıyorlar bunu hem bize para teklif ederek hemde ülkemizde terör eylemleri yaptırarak sağlamaya çalışıyorlar ben şuna inanıyorum ki Avrupa birliği bizi kesinlikle almaz çünki orası hiristiyan kulübü düşünün birkere birçok doğu Avrupa ülkesi kominist rejimden çıkmış olmalarına rağmen bir iki sene içersinde Avrupa birliğine üye kabul edildiler biz onlarca senedir üyeliğe kabul edilmedik her seferinde önümüze engeller çıkarıyorlar ve çıkaracaklar dedimya hiristiyan kulübüne Müslümanları almazlar

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam adam alirmi o mültecileri zaten orayı karıştıran onlar sen sınırı acincada ne kadar ajan terorist varsa elini kolunu sallayarak girdi tarihde gorulmus birşey mi turkkun turkten başka dostu olduğu araplar degilmiydi osmanlı avrupa ya sefere gidince arkamızdan vuranlar neyse siyasete girmeyelim .

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt