Yardım Takasa girmelimiyim

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba note 6 pro kullanıyorum mi a2'yle başa baş takasa gircem sizce mantıklımı kafama takılan sadece mi a2 de bataryası ve saf Android olması sizin tavsiyeleriniz nedir

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Hocam yazılım tarafında Note 6 Pro elbette daha iyi ama donanım konusunda ise A2 daha iyi...
A2 Android 10 a kadar güncelleme alabilir ama Note 6 Pro en fazla Android 9 da kalır diye düşünüyorum..
Uzun vade açısından A2 her yönden daha iyi, SD 660 ın performansını bilenler iyi bilir..
A2 için Custom Rom var mıdır yok mudur varsa da az mı çok mu bilmiyorum ama eğer kullanıyor veya kullanmak isterseniz MİUİ tabanlı bir Custom rom kurar yolunuza devam edersiniz..
Kısacası Custom rom kullanıyorsanız A2 alın derim..
Ve son olarak tasarım konusunda ikisininde kendine göre artı ve eskileri mevcut, buna da siz karar vereceksiniz.
("Ben olsam" A2 ile takasa girerdim...)

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Saf android telefona Poco launcher yada Nova launcher kurarsanız görünüş olarak belki tolere edebilir ama özellikler açısından her zaman MiUi.

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Arkadaşlar hepinize tşkler değerli görüşlerinizi dikkate alarak ve miu aşkından vazgeçemeyip takastan vazgeçtim note 6 proyla devam etme kararı aldım

Oyla:
Üst Alt