Yardım Taiwan ROM'lar Arasındaki Farklar

underfire

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Eğer imei probleminiz yoksa bunu dener, bunda rom yüklemeyi öğrenir ondan sonra diğer romları denersiniz. Ona göre karar verirsiniz. Bu romda arama kaydı, miui arama ve mesaj var. Bundan dolayı tercih ediliyor. Sizde kullanım tecrübelerinizi burada paylaşırsanız bu şekilde insanları doğru yönlendirmiş oluruz.
merhaba, Taiwan romda dft pro ile imei repair yapılıyor mu?

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
imeı sorunum yok kayıt yaptırmadım daha. bl kilidi içinde 150 saat var dolunca deneyip yorumu güncellerim.
tayvana geçtim ama pil performansım acayip düştü arkadaşlar. Saatlik %6-7 gidiyordu şuan %10-14 arası gidiyor hiç aşağıya düşmüyor. Onun dışında NFC yoktu geri geldi Tayvan ile. 1-2 gün denerim eğer düzelmezse Endonezya ile devam edicem rom işine. Şimdiden pişman oluyor gibiyim SMOMİXN bıraktığım için 😀

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
tayvana geçtim ama pil performansım acayip düştü arkadaşlar. Saatlik %6-7 gidiyordu şuan %10-14 arası gidiyor hiç aşağıya düşmüyor. Onun dışında NFC yoktu geri geldi Tayvan ile. 1-2 gün denerim eğer düzelmezse Endonezya ile devam edicem rom işine. Şimdiden pişman oluyor gibiyim SMOMİXN bıraktığım için 😀
romun oturması için bir kaç gün beklemeni tavsiye ederim.

hasanbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Xiaomi 13 lite ye taiwan rom yükledim arama kısmındaki numaraların üzerinde taiwan'ca harfler var. kaç tane tema yükledim aynı. eğer sıkıntı yapmayacaksa rom diğerleri ile aynı. benim takıntın varsa yükleme. ben Xiaomi EU roma geçtim. şimdilik rahatım yani.

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Xiaomi 13 lite ye taiwan rom yükledim arama kısmındaki numaraların üzerinde taiwan'ca harfler var. kaç tane tema yükledim aynı. eğer sıkıntı yapmayacaksa rom diğerleri ile aynı. benim takıntın varsa yükleme. ben Xiaomi EU roma geçtim. şimdilik rahatım yani.
Keşke bu problemi çözmek için birazcık araştırma yapsaydınız. Çözümü çok kolaydı. Telefon uygulamasındaki arama yada çevirici kısımda çince karakterleri düzeltmek için; arama yada çevirici ayarları-gelişmiş ayarlar-T9 arama girişi 'Pinyin' seçildiği zaman o karakterler kalkıyor ve görünüm normale dönüyor.

hasanbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Keşke bu problemi çözmek için birazcık araştırma yapsaydınız. Çözümü çok kolaydı. Telefon uygulamasındaki arama yada çevirici kısımda çince karakterleri düzeltmek için; arama yada çevirici ayarları-gelişmiş ayarlar-T9 arama girişi 'Pinyin' seçildiği zaman o karakterler kalkıyor ve görünüm normale dönüyor.
deneyeceğim inşallah. birde temalar kısmı çok gıcık. sadece çin temalarını gösteriyor. içe aktar sekmesi de yok.

Üst Alt