- Adım
- Emre
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 10
Merhabalar,geçen sene bu zamanlarda en uygun fiyata alabileceğim en iyi performanslı telefonu almaya çalışıyordum ve bu nedenle forumdakilerin de önerisi ile Pocophone'da karar kıldım. Şu an benimle bir senesini geçirdi ancak ara sıra olan şu dokunmatik problemleri,Pocophone markasının bu konu üzerinde çözüm üretmemesi,mobil oyunların eksikliği gibi nedenlerle telefonu elimden çıkarmaya karar verdim. Daha önce hiç telefon satış tecrübemin olmaması nedeniyle aklımda tam bir fiyat yok ve bazı sorular var. Telefonun garantisi devam etmekte ve orijinal faturası benim adıma kayıtlı. Şimdi ben telefonumu satmak istediğimde alacak kişiye bu orijinal faturayı vermem gerekecek mi ? Telefonu sattıktan sonra bu telefon hakkında olabilecek herhangi bir olayda benim başıma bir sıkıntı çıkarma olasılığı var mıdır ? Alan kişi telefonu garantiye vermek istediğinde bana ihtiyacı olur mu,bir sıkıntı yaşar mı ? Bu soruların cevaplarıyla birlikte bana bu telefonun satışı için tahmini yani kabaca bir fiyat söyleyebilirseniz çok sevinirim. Fotoğraf yüklemedim çünkü tahmini fiyatını merak ediyorum,hemen satışa çıkarmayacağım.
Telefonumun özellikleri
*64 GB hafıza ve Mavi renk
*Kutu,içeriği ve aparatları mevcut
*Kozmetik olarak bir çiziği ya da kırığı yok
*Şubat 2019'da alındı ve 11 ay Delta garantisi mevcut
Telefonumun özellikleri
*64 GB hafıza ve Mavi renk
*Kutu,içeriği ve aparatları mevcut
*Kozmetik olarak bir çiziği ya da kırığı yok
*Şubat 2019'da alındı ve 11 ay Delta garantisi mevcut