Sohbet Tahmini Fiyat

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Merhabalar,geçen sene bu zamanlarda en uygun fiyata alabileceğim en iyi performanslı telefonu almaya çalışıyordum ve bu nedenle forumdakilerin de önerisi ile Pocophone'da karar kıldım. Şu an benimle bir senesini geçirdi ancak ara sıra olan şu dokunmatik problemleri,Pocophone markasının bu konu üzerinde çözüm üretmemesi,mobil oyunların eksikliği gibi nedenlerle telefonu elimden çıkarmaya karar verdim. Daha önce hiç telefon satış tecrübemin olmaması nedeniyle aklımda tam bir fiyat yok ve bazı sorular var. Telefonun garantisi devam etmekte ve orijinal faturası benim adıma kayıtlı. Şimdi ben telefonumu satmak istediğimde alacak kişiye bu orijinal faturayı vermem gerekecek mi ? Telefonu sattıktan sonra bu telefon hakkında olabilecek herhangi bir olayda benim başıma bir sıkıntı çıkarma olasılığı var mıdır ? Alan kişi telefonu garantiye vermek istediğinde bana ihtiyacı olur mu,bir sıkıntı yaşar mı ? Bu soruların cevaplarıyla birlikte bana bu telefonun satışı için tahmini yani kabaca bir fiyat söyleyebilirseniz çok sevinirim. Fotoğraf yüklemedim çünkü tahmini fiyatını merak ediyorum,hemen satışa çıkarmayacağım.

Telefonumun özellikleri
*64 GB hafıza ve Mavi renk
*Kutu,içeriği ve aparatları mevcut
*Kozmetik olarak bir çiziği ya da kırığı yok
*Şubat 2019'da alındı ve 11 ay Delta garantisi mevcut

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
1) orjinal faturayi vermek zorunda değilsiniz ama alan kisi almak isteyecektir. Ben olsam ben de isterim çünkü kacak mi yurt disi mi bilmek için. O yüzden verilir.
2) normalde 10larca cihaz alio sattim ama bir kere bile bunu dusunmedim aman ne olur basima bisey gelir mi diye. Ama velevki dusunelim. Satarken satis sozlesmesi yaparsınız. Bos kagita ben bu telefonu su kisiye su fiyattan sattim , su kisi de su fiyattan aldi. İsim soy isim tarih ve imza. İki tarafada bu kagitin bi kopyasi verilir ve kafaniz rahat olur.
3) garantilik bisey olursa parça degisimi ya da ücretli degisim ise size gerek yok. Ama garantiden cihaz degisimi olursa ilk sahibi yani size ihtiyac var. Ama cihazi satisa koyanlar sattigi kişiyle irtibat kurma zorunluluğunda ya da garantilik bisey olduğunda yardim etme zorunluluğunda değildir.
Fiyat konusunda cihazın bilgim yok.
Baska kafana takilan sorular varsa sorabilirsin.

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) orjinal faturayi vermek zorunda değilsiniz ama alan kisi almak isteyecektir. Ben olsam ben de isterim çünkü kacak mi yurt disi mi bilmek için. O yüzden verilir.
2) normalde 10larca cihaz alio sattim ama bir kere bile bunu dusunmedim aman ne olur basima bisey gelir mi diye. Ama velevki dusunelim. Satarken satis sozlesmesi yaparsınız. Bos kagita ben bu telefonu su kisiye su fiyattan sattim , su kisi de su fiyattan aldi. İsim soy isim tarih ve imza. İki tarafada bu kagitin bi kopyasi verilir ve kafaniz rahat olur.
3) garantilik bisey olursa parça degisimi ya da ücretli degisim ise size gerek yok. Ama garantiden cihaz degisimi olursa ilk sahibi yani size ihtiyac var. Ama cihazi satisa koyanlar sattigi kişiyle irtibat kurma zorunluluğunda ya da garantilik bisey olduğunda yardim etme zorunluluğunda değildir.
Fiyat konusunda cihazın bilgim yok.
Baska kafana takilan sorular varsa sorabilirsin.
Çok teşekkür ediyorum,başka bir sorum yok. Artık tek merak ettiğim telefonumun tahmini değeri.

Üst Alt