Yardım System launcher ı sildim

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Asağıdaki linkten sistem başlatıcıyı indirin ve sai uygulaması ile root izni vererek yükleyin. Eğer telefon üzerinde hçbr işlem gerçekleştirilmiyorsa yanınızda pc veya telefon var ise (kendi telefonunuz değl) ikisinden biriyle tarayıcıdan google playe girin ve google hesabınıza giriş yapın. Arama kısmına launcher yazın ve herhangi bir tanesin yüklemek için yükle yazısına tıklayın ardından size orada google hesabınıza bağlı cihazları gösterecek uygun cihazı bulup yükleyin. Launcher yüklediğinde ilk başta yazdığım (sai ile yükleme) işlemi gerçekleştirin.

Sistem başlatıcı :

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Aslında istediğim böyle bişey. Çünkü bulduklarım uyumsuz. Aynı romdan birisi gönderebilirse sorun çözülür heralde
hocam cihaza temiz bir stock rom atsanız işinizi görür cihazınızın bl kilidi açıksa yada fabrika ayarlarına döndürseniz iyi olur

systemj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
mi a2 lite
Konular
1
Herhangi bi romdan alabılırsın ıcınde apk lar oluyor
Romdan çekmeyi denerim bulamazsam.
Eğer launcherde sorun varsa arabirim açılmıyorsa gerekli apkları bulabilirim size
Bi launcher yükledim ara birim açılıyor ama eskisi gibi güzel değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asağıdaki linkten sistem başlatıcıyı indirin ve sai uygulaması ile root izni vererek yükleyin. Eğer telefon üzerinde hçbr işlem gerçekleştirilmiyorsa yanınızda pc veya telefon var ise (kendi telefonunuz değl) ikisinden biriyle tarayıcıdan google playe girin ve google hesabınıza giriş yapın. Arama kısmına launcher yazın ve herhangi bir tanesin yüklemek için yükle yazısına tıklayın ardından size orada google hesabınıza bağlı cihazları gösterecek uygun cihazı bulup yükleyin. Launcher yüklediğinde ilk başta yazdığım (sai ile yükleme) işlemi gerçekleştirin.

Sistem başlatıcı :
Sai ile kurmak sorunu çözdü. Çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Üst Alt