Merhaba miuitürkiye ailesi bi konu hakkında fikirlerinizi düşüncelerinizi almak istiyorum xiaomiden soğumaya başladım.
Note 6 pro kullanıcısı olarak tüm note 6 pro kullanıcılarından ricam sistem uygulamaları güncelleyicisinden 4 mart tarihinde system launcher uygulamasına güncelleme geldi sizlerde benim gibi ayarlardan uygulamalar ve uygulamaları yönet kısmından sistem başlatıcı uygulamasına güncellemeleri kaldır diyip arayüz hızını test eder misiniz kendi gözünüzle görün arayüzü ve geçişleri nasıl yavaşlattığını arayüz bu kadar iyiyken nasıl berbat bi hale getirdiklerini tecrübe edin çünkü gözümüz alışıyo zamanla onu farketim ve güncellemeyi kaldırınca sanki başka bi cihaza geçmiş gibi arayüz hızı değişti.
Miui 11.0.3.0 global kullanıyorum root twrp yok ve tertemiz kurulum yapmıştım bu meselenin hiç bi bahanesi yok.
Forumda başka başka cihazlar kullanan dileyen arkadaşlarda aynı şekilde launcher güncellemesi aldıysa güncellemeleri kaldır diyip tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Sizce bunu kasıtlı olarak mı yapıyolar yoksa cidden bu marka yazılım özürlüsü mü?
Sevgiler.