Çözüldü System Launcher Güncellemesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Merhaba miuitürkiye ailesi bi konu hakkında fikirlerinizi düşüncelerinizi almak istiyorum xiaomiden soğumaya başladım.
Note 6 pro kullanıcısı olarak tüm note 6 pro kullanıcılarından ricam sistem uygulamaları güncelleyicisinden 4 mart tarihinde system launcher uygulamasına güncelleme geldi sizlerde benim gibi ayarlardan uygulamalar ve uygulamaları yönet kısmından sistem başlatıcı uygulamasına güncellemeleri kaldır diyip arayüz hızını test eder misiniz kendi gözünüzle görün arayüzü ve geçişleri nasıl yavaşlattığını arayüz bu kadar iyiyken nasıl berbat bi hale getirdiklerini tecrübe edin çünkü gözümüz alışıyo zamanla onu farketim ve güncellemeyi kaldırınca sanki başka bi cihaza geçmiş gibi arayüz hızı değişti.
Miui 11.0.3.0 global kullanıyorum root twrp yok ve tertemiz kurulum yapmıştım bu meselenin hiç bi bahanesi yok.

Forumda başka başka cihazlar kullanan dileyen arkadaşlarda aynı şekilde launcher güncellemesi aldıysa güncellemeleri kaldır diyip tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Sizce bunu kasıtlı olarak mı yapıyolar yoksa cidden bu marka yazılım özürlüsü mü?

Sevgiler. inlove~~
Hocam ben sürekli Alpha sürümleri kullanırım son güncelleme çıktığı gibi yüklerim hiç bir yavaşlama görmüyorum. Bazı bug lar oluyor fakat bir sonraki sürümde bunlar düzeltilmiş oluyor genelde

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam ben sürekli Alpha sürümleri kullanırım son güncelleme çıktığı gibi yüklerim hiç bir yavaşlama görmüyorum. Bazı bug lar oluyor fakat bir sonraki sürümde bunlar düzeltilmiş oluyor genelde
Hocam bu konu eski ya hortladı silebilirsiniz ben artık pixel rom kullanıcısıyım şuan forumda bu konuyu görüp insanların kafası gereksiz karışıcak :)

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
aliasaf
Hocam konuyu hortlatmışlar artık bu konunun bi önemi yok istediğini yapsınlar ben xiaominin yazılımını kurmam cihaza artık yeni bi cihaza geçene kadar forumda paylaştığım pixel romda kalacağım :)
Bu marka benim için artık ağzıyla kuş tutsa boş. Bundan sonrası için şansımı oneplusta deneyecem.
Ben artık şunun farkına vardım miui emui coloros flyme bu gibi androidin üzerine giydirilmiş çin arayüzleri insanı sinir eder telefondaki donanımı verimli kullanamıyolar çünkü çevreme xiaomi cihazlar aldırdım rezil etti beni telefonlarını alıp ben rom kurmak zorunda kaldım. İnanın xiaominin arkasını biz topluyoruz başka bişey değil.
Haklısınız hocam sizin gibi bende mağdur oldum 3 aydir güncelleme almadi telefon ama ben aldığıma pişman değilim hatta aldığım en iyi Telefon diyebilirim pixel arayüzünde hep bir eksij vardı ama bunda yok cihazim Redmi Note 8 hiç kasmada yok hatta çevremdeki insanlar da kullanıyir onlarda memnun hatta bende sizib gibi bu markadan soğumuştum güncelleme gelmedi diye ama bide şöyle düşünün hocam Redmi Cihazlar F/P ürünü ve Note 6 Pro da en F/P ürün diye bilirim eğer şuana kadar başka bir Xiaomi telefon almadıysanız bence şansınızı Mi Telefon alarak deneyin ben öyle yapicam çünkü Mi telefonlara daha fazla ilgi var ve ilgileniyorlar da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt