Rehber System Build.prop Error saving Hatası alanlar

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 9.6.20
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle alt metinde yaşadığım sorunu göreceksiniz, çözümü en başa yazıyorum, rehber haline geldi o yüzden, rehber olarak değiştirdim /

Twrp + mount + ✓system + {wipe dalvik cache yaptıktan sonra reboot edip bir süre bekliyorsun, daha sonra düzenleme aktif!

Alt metin:
Build.prop dosyası düzenleyemiyorum, root yetkisi var emulator ile su yetkisi de verdim eu beta 9.6.20 kullanıyorum root axess permissive yetkisi var. Sd kart kullanıyorum, tüm olası soruları yanıtladım, şimdi build.prop dosyasını root explorer ile düzenlediğimde error saving hatası alıyorum, biraz acil bir konu yardımlarınızı bekliyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Bu sık karşılaştığım bir sorun. Root explorer verilerini temizledikten sonra cihazı yeniden başlatıyorum düzeliyor.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Bu sık karşılaştığım bir sorun. Root explorer verilerini temizledikten sonra cihazı yeniden başlatıyorum düzeliyor.
Mount update sonrası kapanıyormuş hocam sistem üstünde, su ile bile aktifleşmiyor, bende çözüm buydu sizinkini denerim bir daha yaşarsam :)

Oyla:

emrahalbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
0
Merhaba
ben build.prop dosyasında değişiklik yapamıyorum çünkü permission ayarlarını hiçbir şekilde değiştiremiyorum. Bunun çözümü nasıldır acaba?

Oyla:
Üst Alt