İnceleme Syberia Project Kurulum Tanıtım İnceleme ve Detay Bilgilendirme (Android 9.0 Pie)

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Ben romu kurdum uygulamalarımı falan da kurdum fakat sensörler çalışmıyor. Bunu verilerimi kaybetmeden nasıl düzeltebilirim?

Verileri pc ye kopyalayarak yedek alabilirsiniz , ancak kurulumda muhtemelen yanlış yaptınız en baştan temiz kurulum mu yapmıştınız ?

gokhan534

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
root atmak
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
18
arkadaşlar kusura bakmayın ben yeni kurdum ama menüde klasör olusturma ve uygulamaların yerini değiştirme düzen filan bulamadım yardımcı olabilecek varmı?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
arkadaşlar kusura bakmayın ben yeni kurdum ama menüde klasör olusturma ve uygulamaların yerini değiştirme düzen filan bulamadım yardımcı olabilecek varmı?

simgeye basılı tutarak yeri değişe bilir üst üste koyarsan da klasör olurlar ,

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

lisra123x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkant
Cihazım
mi note 3
Konular
3
Verileri pc ye kopyalayarak yedek alabilirsiniz , ancak kurulumda muhtemelen yanlış yaptınız en baştan temiz kurulum mu yapmıştınız ?
Evet internal storage hariç hepsini wipe yaptıktan sonra yükledim romu

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Evet internal storage hariç hepsini wipe yaptıktan sonra yükledim romu

İnternali da twrp açıkken pc ye bağlayıp android klasörü ve sistem kalsörlerini silin ondan sonra kurulum yaparak deneye bilirsin ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ekran görüntüsü alıp atabilirmisiniz? bende bir türlü olmuyor

Pek ekran görüntüsü alıncak bir şey değil , başka launcher dener misin mesela konuda xperia home var onu yükleyerek dener misin ?

moon41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi5
Konular
1
Bir kaç gündür kullanıyorum. Mi5 için konuşuyorum, direkt olarak 2.00 sürümünü yüklemeyin sensör hatası veriyor,gps sorunları vss.... yukarda linki verilen ( ) adlı romu yükledikten sonra tekrar temiz kurulumla geçtim .Şimdilik maşallah güzel olmuş rom akıyor.. özellikle oreoda yaşadığım gps ve kilit ekran bildirim hataları yok. Miui romlardan geçenler için alışmak biraz zaman alıyor. arama ses kaydedicisi yok heralde işime yarar uygulamaydı. gerisi hızı iyi, google camera sorunu yok ,magisk sorunsuz modüller. bazen yavaş şarz oluyor diyor şarza takınca bundan başka bug göremedim. pili özellikle belirteyim çok iyi kalibre etmişler.ses kaliteside iyi.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Bir kaç gündür kullanıyorum. Mi5 için konuşuyorum, direkt olarak 2.00 sürümünü yüklemeyin sensör hatası veriyor,gps sorunları vss.... yukarda linki verilen ( ) adlı romu yükledikten sonra tekrar temiz kurulumla geçtim .Şimdilik maşallah güzel olmuş rom akıyor.. özellikle oreoda yaşadığım gps ve kilit ekran bildirim hataları yok. Miui romlardan geçenler için alışmak biraz zaman alıyor. arama ses kaydedicisi yok heralde işime yarar uygulamaydı. gerisi hızı iyi, google camera sorunu yok ,magisk sorunsuz modüller. bazen yavaş şarz oluyor diyor şarza takınca bundan başka bug göremedim. pili özellikle belirteyim çok iyi kalibre etmişler.ses kaliteside iyi.

1.3 versiyonu daha stabil eğer sorun yaşarsanız onu denemenizi tavsiye ederim ,

Üst Alt