Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SohbetSwiftKey Klavye'ye kişileştirilmiş tema yapma
SwiftKey klavyeyi çok seven ve bir türlü başka klavyeye alışamayan arkadaşlarım eminim çoktur. Malesef ki SwiftKey'de sade temaların sayısı çok az. Hepsi süslü püslü şeyler. Herkes tema kişileştirmeyi biliyordur. Fakat değişik bir fikir vermek istedim.
- Klavyenin öneri satırı farklı renk olunca daha iyi görünüyor. Bunu nasıl yapacağımızı yazayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1.) Klavyenin alt ve üst kısmının hangi renk olacağına karar verip o renklere sahip duvar kağıtları indirin.
2.) Fotoğraflar uygulamasından bu duvar kağıtlarını altlı üstlü kolaj yapalım.
3.) SwiftKey temalarından özelleştirmeye girin. Yaptığınız iki renkli duvar kağıdını seçin ve benim attığım örnek fotoğraftaki gibi hizalama yapın ve istediğiniz saydamlık ayarını yapın. ( Bir kaç denemeden sonra tam konumunu bulacaksınız.)
Umarım farklı ve güzel bir şeyler çıkar
Haklısınız çok güzel teması. Ama SwiftKey takıntısı var. Çok uzun süredir kullanıyorum. Ben yazmadan ne yazacağımı anlıyor. Beni benden iyi tanıyor. O yüzden SwiftKey kullanıyorum.
Normalde; Gboard kullanıcısıyım fakat bugün, Chrooma'yı denemek istedim ve o da güzel geldi. RGB temasıyla ayrı bi' hoş.
Fakat görünen o ki; SwiftKey'i de denemek gerek. Şimdi kurdum ve bakalım neler olacak...
Normalde; Gboard kullanıcısıyım fakat bugün, Chrooma'yı denemek istedim ve o da güzel geldi. RGB temasıyla ayrı bi' hoş.
Fakat görünen o ki; SwiftKey'i de denemek gerek. Şimdi kurdum ve bakalım neler olacak...