Yardım swiftkey klavye

sahmeran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi k20 pro
Konular
5
merhaba. 3 4 yıldır swiftkey klavye kullanıyordum ve tahminleri google hesabıma eşitlemiştim çok rahat yazıyordum. k20 pro ya geçtikten sonra yine klavyeyi indirdim ama yazım tahminlerimi bir türlü indirmiyordu. sitesinden biraz araştırdım ve sd kart desteği olmayan cihazlarda usb ile bilgisayara bağlayarak tahminlerimi oraya indirebileceğim yazıyordu. verileri temizledim sildim , pcye bağlayıp tekrar indirdim ve hesabıma giriş yaptım ama yinede yazım tahminlerime ulaşamadım. daha önce yaşayan ve çözen varsa yardımcı olabilirse sevinirm

Ekli dosyalar

• Adsız33.png
    Adsız33.png
    105,5 KB · Görüntüleme: 38

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
merhaba. 3 4 yıldır swiftkey klavye kullanıyordum ve tahminleri google hesabıma eşitlemiştim çok rahat yazıyordum. k20 pro ya geçtikten sonra yine klavyeyi indirdim ama yazım tahminlerimi bir türlü indirmiyordu. sitesinden biraz araştırdım ve sd kart desteği olmayan cihazlarda usb ile bilgisayara bağlayarak tahminlerimi oraya indirebileceğim yazıyordu. verileri temizledim sildim , pcye bağlayıp tekrar indirdim ve hesabıma giriş yaptım ama yinede yazım tahminlerime ulaşamadım. daha önce yaşayan ve çözen varsa yardımcı olabilirse sevinirm
Çözümü yok maalesef. SwiftKey google'a bağlanamıyor ve bu yüzden tahminleri alamıyor. SwiftKey ekibi çözmeli sorunu. Resmi SwiftKey forumunda çemkiriyor herkes ekibe.

Oyla:

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Swiftkey betada oturum açılıyor bende açamamıstım normalden betada açıyorum

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Swiftkey betada oturum açılıyor bende açamamıstım normalden betada açıyorum
Hocam sorunu yanlış anlıyorsunuz. Oturum açamamak değil sorun. Tahminleri senkronize etmiyor klavye. Yıllardır hafızasına aldığı tahminler geri gelmiyor. Denemek isterseniz klavyeyi kaldırıp tekrar kurun.

Oyla:

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
Hocam sorunu yanlış anlıyorsunuz. Oturum açamamak değil sorun. Tahminleri senkronize etmiyor klavye. Yıllardır hafızasına aldığı tahminler geri gelmiyor. Denemek isterseniz klavyeyi kaldırıp tekrar kurun.

Ben şöyle yaptım; öncelikle SwiftKey verilerimi web sitesi üzerinden sildim, sonra beta sürümünü yükledim. O gündem sonra 3-4 kere rom değiştirdim, her seferinde betadan sonraki verilerim geldi.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Swiftkey ile alakalı bir problem güncelleme gelmesini beklemeniz lazım yada eski sürüm indirin deneyin.

Oyla:

sahmeran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi k20 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun sürümde değil, google hesabımada bağlanabiliyorum. Ama daha önceki verilerimi göstermiyor. Bundan önce redmi note 5 vardı onda sıkıntısız kullandım ama buna geçince maalesef kullanamıyorum ve ciddi kolaylık sağlayan bir şeydi

Oyla:

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Ben tam da bu sebepten gboarda geçtim. Neden? Çünkü Microsoft denen ucube almadan önce çok rahat bir şekilde kullanıyordum swiftkeyi ama bu ucube tayfa aldı alalı gün yüzü görmedim. Bir kaç sefer göz yummadan sonra eytere ulan dedim ve gboard klavyeye geçtim. Hala alışamadım ama olsun. Bu adamlar (Google) kendini geliştirme peşinde. Swiftkey ise günden güne bilmem neye sardı. Şair burada bilmem ne derken üç harfli bir artıktan söz ediyor. Bu arada gboard sana umarım alışırım.

Oyla:
Üst Alt