- Adım
- Bünyamin
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 1
With the screenshot we can not see. You need to take a picture with another phone.Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim,hemen kanıtlamak için yeni foto atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım görürsünüz
O found the problem : my problem is ghost screen .what should i do?With the screenshot we can not see. You need to take a picture with another phone.
Ekranı değiştireceksin hocam. Garantisi varsa servise yollaO found the problem : my problem is ghost screen .what should i do?
Ekranı değiştireceksin hocam. Garantisi varsa servise yolla
Harbiden çok kötü olmuş. Geçmiş olsun. Gönderin serviseBaksana hocam ya yeni aldık daha 2 ay oldu yedek tel de yok kafayı yicem ne bu sanssizlik
Ben körüm galibaHarbiden çok kötü olmuş. Geçmiş olsun. Gönderin servise
Hocam benim de gördüğüm yok. Zaten görmemiz imkansız ekran görüntüsü ilebaşka telefondan çekip atın hocam
Ben körüm galiba
Merak ettik şimdi göremeyince deHocam benim de gördüğüm yok. Zaten görmemiz imkansız ekran görüntüsü ile
Cihaz için 6 ay içinde sorun çıkarırsa değişim yada iade hakkı var diye forumda okumuştum, bunu bir araştırın hocam. Tüketici haklarına Bi bakın isterseniz.Baksana hocam ya yeni aldık daha 2 ay oldu yedek tel de yok kafayı yicem ne bu sanssizlik