Hocam çok uzun süre TB kullandım fakat kullanırken bile sıkıntı yaşatıyordu. Yedeği geri yüklerken aynı zaman playstore üzerinden de indirmek gerekiyordu yada bazı uygulama yedeklerini aldığını gösterip geri yükleme yapmıyordu. Son kullandığım zamanlardaysa android sürümü de yükselince tam kullanılmaz hale gelmişti
Alternatifleri deniyordum tb'ye paralel olarak ama işimi görmüyordu, ilkel kalıyordu.
SwiftBackup'ı biliyordum hatta bi ara farklı yollardan premium gibi gösterip de kullanmıştım ama o zamanlar tb işimi gördüğü için çok ilgimi çekmemişti.
En son SwiftBackup'ın ömür boyu paketini 30₺'ye aldım, iyi ki de almışım. Veri boyutu fark etmeksizin yedekleme yapıyor. Hafıza kartını gerekli formatta biçimlendirirsen sd kartta da yedek boyutu sınırı olmuyor.
Şu anda baktım 110₺ gibi bir şey olmuş ömür boyu paketi evet çok ama sürekli rom değiştiren birisi için harika bir uygulama yani bence bu fiyata da halen alınabilir.
Yazmayı unutmuşum. SwiftBackup'ın şu anki bir avantajı da güncel bir uygulama. Güncelleme ile gelen yenilikler ve düzeltmeler de cabası.