Hocam sweetin yani note 10 pro india için eu rom veya elite rom yok. sweet kod adlı note 10 pro global için var. Fakat sweet kod adına ait romu yüklemeyi denerseniz cihazın brick olma ihtimalini göz önünde bulundurun ve cihaz yurtdışı olduğu için yüksek ihtimal nv data hatası alıp modem flashlamanız gerekir ve imei de silinebilir. risk ve sorumluluk size ait. masraf çıkma olasılığını göz önünde bulundurunArkadaşlar telefonum redmi note 10pro sweetin eu rom veya elite rom yüklemek istiyorum cihaz yurtdışı
onun farkındayım hocam ama bu rom da kamera da büyük proplemler yaratıyor malesefHocam sweetin yani note 10 pro india için eu rom veya elite rom yok. sweet kod adlı note 10 pro global için var. Fakat sweet kod adına ait romu yüklemeyi denerseniz cihazın brick olma ihtimalini göz önünde bulundurun ve cihaz yurtdışı olduğu için yüksek ihtimal nv data hatası alıp modem flashlamanız gerekir ve imei de silinebilir. risk ve sorumluluk size ait. masraf çıkma olasılığını göz önünde bulundurun
Yani hocam sweetin için olan romlar genel olarak sweet ile uyumlu oluyor fakat cihaz brick de olabiliyor. Ben forumdaki bir arkadaşa bu konuda yardım ettim. Sweetin cihazına Sweet 14 eu rom kurduk. İlk başta cihazı yd olduğu için nv data hatası aldık uygun modemi flashladıktan sonra cihaz açıldı miui 14 ekranı geldi fakat aradan 10 saniye geçmeden cihaz kapandı ve bir daha açamadık. Ücretli destek almak zorunda kaldı. Bu riske girebiliyorsanız deneyin ama sorumluluk bu durumda tamamen sizin oluyor.onun farkındayım hocam ama bu rom da kamera da büyük proplemler yaratıyor malesef
Hocam bu attığınız saf custom EU rom değil ki custom EU rom tabanlı başka bir custom rom.Üst not: Twrp ile modem dosyalarını yedeğini alın, Rom yükledikten sonra wipe cache yaptıktan sonra yeniden başlatmadan modem dosyasını geri yükleyin.
Şuanda kendim de sweetin cihazında kullandığım güncel Eu rom indirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaynak:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3 gündür sorunsuz kullanıyorum pil ömrü daha uzun olsun istiyorsan telegram support kısmında paylaştıkları aghista Kerneli öneririm
Hocam cihazın modem flashladıktan sonra açılıp 10sn içinde tekrar yeniden başlama sebebi MIUI 14 ile birlikte sweet ve sweetin kerneli uyumsuzluk çıkarıyor. Ya custom kernel flashlayacaksınız ya da elimde orijinal perf kernelin sweetin için düzenlenmiş hali var ama hiç kullanmadım güvence veremem.Yani hocam sweetin için olan romlar genel olarak sweet ile uyumlu oluyor fakat cihaz brick de olabiliyor. Ben forumdaki bir arkadaşa bu konuda yardım ettim. Sweetin cihazına Sweet 14 eu rom kurduk. İlk başta cihazı yd olduğu için nv data hatası aldık uygun modemi flashladıktan sonra cihaz açıldı miui 14 ekranı geldi fakat aradan 10 saniye geçmeden cihaz kapandı ve bir daha açamadık. Ücretli destek almak zorunda kaldı. Bu riske girebiliyorsanız deneyin ama sorumluluk bu durumda tamamen sizin oluyor.
Farkındayım hocam ama based ibaresi içeriyor sonuç olarak pixel yada, crdroid gibi Aosp rom değil mui EU temelini kullanıyor ve aşırı irdelenmiş bir custom rom olmadığı için sweetin de çalışan denedigim tek bu var başka alternatifler bulunursa bende kullanmak isterim.Hocam bu attığınız saf custom EU rom değil ki custom EU rom tabanlı başka bir custom rom.
Hocam romda bulunan kernel farklı bir kernel olduğu için sorunsuz çalışıyor ama arkadaşın dediği gibi saf eu değil. Ayrıca önünüze gelen her romu denemeyin. Eu rom gibi gözükebilir ama eu romun üzerinde oynanmış hali güvenillirliğini bilmiyorsunuz sonuçtaFarkındayım hocam ama based ibaresi içeriyor sonuç olarak pixel yada, crdroid gibi Aosp rom değil mui EU temelini kullanıyor ve aşırı irdelenmiş bir custom rom olmadığı için sweetin de çalışan denedigim tek bu var başka alternatifler bulunursa bende kullanmak isterim.
Dediğiniz gibi ben de çok rahat olamıyorum sadece custom romda EU'ya güveniyorum. O yüzden bu şekilde EU base bile olsa kullanmıyorum.Hocam romda bulunan kernel farklı bir kernel olduğu için sorunsuz çalışıyor ama arkadaşın dediği gibi saf eu değil. Ayrıca önünüze gelen her romu denemeyin. Eu rom gibi gözükebilir ama eu romun üzerinde oynanmış hali güvenillirliğini bilmiyorsunuz sonuçta
5K Edition'ın sürümleri de çalışıyor hocam sweetin cihazlar için hem kamera hem de kerneli düzenliyor adam.Farkındayım hocam ama based ibaresi içeriyor sonuç olarak pixel yada, crdroid gibi Aosp rom değil mui EU temelini kullanıyor ve aşırı irdelenmiş bir custom rom olmadığı için sweetin de çalışan denedigim tek bu var başka alternatifler bulunursa bende kullanmak isterim.
Görmüştüm güvenilir midir sizce çünkü 5k edition u paylaşan kişi ile ortaklaşa reklam yapıyor bu kisilerDediğiniz gibi ben de çok rahat olamıyorum sadece custom romda EU'ya güveniyorum. O yüzden bu şekilde EU base bile olsa kullanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5K Edition'ın sürümleri de çalışıyor hocam sweetin cihazlar için hem kamera hem de kerneli düzenliyor adam.