Hocam bu telefonu önceden 12.5 sürümünde kullandığımda bir sorun yaşamamıştım. Kilit şuan açık değil ama onu da açacağım inşallahKilit açıksa düşürürsünüz ama hatalar verebilir. Kamera vs. Bilgisayarda eksik güncel olmayan driver sorunları gibi düşünün.
Merhabalar. Redmi note 9s cihazım var. Şuan üzerinde tr sürüm miui14 bulunmakta. Ben bunu eea 12.5 rom versiyonuna düşürebilir miyim?
İzlediğim videolarda taklit işleminde güncellemeyi yaptıktan sonra wipe data atıyorlar. Ben bunu yapmadan ne olur?En kötü hata verir
İzlediğim videolarda taklit işleminde güncellemeyi yaptıktan sonra wipe data atıyorlar. Ben bunu yapmadan ne olur?
Taklit işlemi ile sürüm düşüremezsiniz eğer güncelleme paketlerinin isim değiştirerek yüklenmesinden bahsediyorsanız.İzlediğim videolarda taklit işleminde güncellemeyi yaptıktan sonra wipe data atıyorlar. Ben bunu yapmadan ne olur?
MIUI 14 Türkiye sürümünden MIUI 12.5 EEA sürümüne geçiş yapmak, cihazda uyumsuzluk ve risk taşır. Bu işlem, bootloop veya brick gibi problemlere yol açar ve cihazın çalışmamasına neden olabilir. Ayrıca, IMEI kaybı yaşanabilir ve donanım özellikleri düzgün çalışmayabilir. Eğer ROM değişikliği yapmayı planlıyorsanız, hata yaparsınız, denemeyin.Merhabalar. Redmi note 9s cihazım var. Şuan üzerinde tr sürüm miui14 bulunmakta. Ben bunu eea 12.5 rom versiyonuna düşürebilir miyim?