X xiaomibakanligi Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Emre Cihazım Xiaomi Mi A1 Yaş 27 Konum İzmir Katılım 31 Temmuz 2019 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 31 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar sürüm düşürme yaparken imei uçtu ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
X xiaomibakanligi Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Emre Cihazım Xiaomi Mi A1 Yaş 27 Konum İzmir Katılım 31 Temmuz 2019 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 NudeMıuı' Alıntı: efs yedeği yok ise sitede anlatımı vardı sanırım ordaki yöntemle repair yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... hocam linki varmıydı Oyla: Oyla 0 Downvote
NudeMıuı' Alıntı: efs yedeği yok ise sitede anlatımı vardı sanırım ordaki yöntemle repair yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... hocam linki varmıydı
Writhquars Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan Cihazım Redmi Note 8Pro Meslek Finans Yaş 27 Konum Hatay Katılım 6 Mayıs 2018 Konular 39 Mesajlar 203 Tepkime puanı 74 Puanları 43 7 Ağustos 2019 #12 Bendede öyle oldu miui rom kurarken ve sürüm düşürdüğümde, Stock rom flashladim düzeldi deneyin sizde ama 2019 öncesi bir Stock rom flaslayin Oyla: Oyla 0 Downvote
Bendede öyle oldu miui rom kurarken ve sürüm düşürdüğümde, Stock rom flashladim düzeldi deneyin sizde ama 2019 öncesi bir Stock rom flaslayin