Yardım Sürekli TWRP açması sorunu

Turin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mümin
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stabil v10.4.2
Telefon Modeli
Mi Mix 2
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi günler. Mi mix 2 cihazımı uzun bir aradan sonra android 8 sürümünden 9 a geçecek şekilde, twrp üzerinden romu kurarak güncelledim. Güncellemeden sonra magiskde son sürümü kurun yazısı çıktı. İndirilen son sürüm magisk i twrp üzerinden kurdum ben de lakin kurduktan sonra reboot system diyorum ve tam şifre ekranı gelecekken cihaz kendi kendini yeniden başlatıp otomatik olarak twrp yi açıyor. Nasıl çözerim bu sorunu ? Yardım için şimdiden teşekkürler.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Herkese iyi günler. Mi mix 2 cihazımı uzun bir aradan sonra android 8 sürümünden 9 a geçecek şekilde, twrp üzerinden romu kurarak güncelledim. Güncellemeden sonra magiskde son sürümü kurun yazısı çıktı. İndirilen son sürüm magisk i twrp üzerinden kurdum ben de lakin kurduktan sonra reboot system diyorum ve tam şifre ekranı gelecekken cihaz kendi kendini yeniden başlatıp otomatik olarak twrp yi açıyor. Nasıl çözerim bu sorunu ? Yardım için şimdiden teşekkürler.

Bu tür sorunlar TWRP sürüm uyumsuzluğu, İndirilen rom dosyasının eksik veya hatalı inmesinden,Temiz kurulum yapılmaması gibi bir çok nedenden kaynaklanabilir.

Cihazınıza ait en güncel TWRP sürümüne aşağıdaki ki linkten ulaşabilirsiniz.Nasıl güncelleme yapılacağı konusunu da ekliyorum.İşlemler bitince yeniden rom yüklemenizi temiz kurulum ile yaparsanız daha sağlıklı bir sonuç elde edilecektir.

Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)

Oyla:
Üst Alt