Sohbet Sürekli telefon bozmak.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hocam ben size bilmiyorsunuz demedim ki...yani mutlaka bir yerde hata vardır ki olmuyordur demek istedim aslında ve zaten siz hatayı kendiniz söylediniz...
Çünkü ben RR hastasıydım ve başka rom kullanmazdım eskiden, taki Xiaomi ve MIUI yı tanıyana kadar...
o nedenle sloganımızı tekrarlıyoruz hep birlikte.....Xiaomi Can'dır, MIUI ise Canan8=)Idea~~
MIUI çok sıkıntılı bence. Anti-Rollback vs. xiaomi'den soğudum. Çok ilgisizler.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Abi sorunun muhatabı değilim ama o iş öyle olmuyor. Niye dersen şahsen ben bi heyacanla işe başladım hiç sağı solu okumadan kendim yapayım dedim ve sonuç olarak telefonu bozdum :D yani diyeceğim bir kere o sıkıntıyı yaşamadan maalesef nasıl yapılacağına dair talimatları okumuyorsun he ben bundan sonra noktasına virgülüne kadar dikkatlice okuyacağım ders oldu bana boşuna dememiş büyüklerimiz bir musibet bin nasihatten iyidir diye :)
Ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler....bu da size maalesef pahalı bir ders olmuş, okumak, okumak ve bir daha okumak, asla şaşmayacaksınız....öbür yandan da bir şeyler yapmadan da bir şeyler öğrenilmiyor maalesef, yani neresinden bakarsanız bakın, işimiz gerçekten de zor....aşağıya tükürsen sakal, yukarıda ise bıyık....iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI çok sıkıntılı bence. Anti-Rollback vs. xiaomi'den soğudum. Çok ilgisizler.
Ben bugüne kadar hiç bir sıkıntısını göremedim, Siz başka MIUI den bahsediyorsunuz sanırım8=)haha--haha--

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler....bu da size maalesef pahalı bir ders olmuş, okumak, okumak ve bir daha okumak, asla şaşmayacaksınız....öbür yandan da bir şeyler yapmadan da bir şeyler öğrenilmiyor maalesef, yani neresinden bakarsanız bakın, işimiz gerçekten de zor....aşağıya tükürsen sakal, yukarıda ise bıyık....iyi forumlar

Ben bugüne kadar hiç bir sıkıntısını göremedim, Siz başka MIUI den bahsediyorsunuz sanırım8=)haha--haha--
Anti-Rollback?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
umarım telefonlarımıza kısa sürede kavuşuruz. Biraz önce bir konuda Redmi 5 için antirollback çözümü bulunmuş muhtemelen yakın bir sürede mi 8 içinde çözüme ulaşılır diye tahmin ediyorum.
O zaman en kısa sürede İnşallah Mi8 için de çözüm bulunmuş olur

3000 tlye mate 10 pro aldım. 25 gün kullandım 95 gündür yatıyor :) Rakamlar doğru...
Geçmiş olsun sizede
İnşallah daha bir kaç 95 gün yatmaz diyelim hocam

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
O zaman en kısa sürede İnşallah Mi8 için de çözüm bulunmuş olur
Umarım bulunur ama umutluyum neden derseniz asıl sıkıntı yetkili hesap bulmaktı şimdi o sorunu bypass ederek ortadan kaldırmışlar muhtemelen yaptıkları işlemi mi 8 romlarına entegre edip bizlere sunarlar diye umut ediyorum :)

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Açılamayan telefon yoktur. İşin ehli birisi cihazın içerisinde EPROM denilen kartı değiştirerek sorunu çözebilir.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Umarım bulunur ama umutluyum neden derseniz asıl sıkıntı yetkili hesap bulmaktı şimdi o sorunu bypass ederek ortadan kaldırmışlar muhtemelen yaptıkları işlemi mi 8 romlarına entegre edip bizlere sunarlar diye umut ediyorum :)
yetkili hesap ne işe yarıyor?

Üst Alt