Sohbet Sürekli telefon bozmak.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Bu telefonlardan bir ben mi anlamıyorum. Hep bir şey yaparken bozuluyor bu 3. formatım oldu yeni olduğumdan mı oluyor acaba? Sizdede oluyor mu veya muydu?

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
alakası yok bazı şeyler yanlış olunca peş peşe sorunlar çıkıyor
yaklaşık 4 senedir bu rom işlerinde olmama rağmen ben de dün 6 kere ressurection remix kurmama rağmen açamadım

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir gün elimde kalacak diye korkuyorum. Brick olup açılmayan telefonlar var sanırım.

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
Bir gün elimde kalacak diye korkuyorum. Brick olup açılmayan telefonlar var sanırım.
Olmaz mı Özellikle Tablet Kategörisinde E-Tab 4 TWRP Giriyorum ADB Fastboot Açıyorum PC Okumuyor :D Yanlışlıkla Sistem Dosyalarını Sildim.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz mı Özellikle Tablet Kategörisinde E-Tab 4 TWRP Giriyorum ADB Fastboot Açıyorum PC Okumuyor :D Yanlışlıkla Sistem Dosyalarını Sildim.
PC'den sıkıntı vardır bence eğer olmazsa SD kart tak öyle flashla

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
PC'den sıkıntı vardır bence eğer olmazsa SD kart tak öyle flashla
Sağolun Tavsiyeniz İçin Ama Tamirciye Bile Verdim Oda Yapamadı Hiçbir Türlü Dosya Atılamıyor İçine Tek Çözüm Servis.
SD Kart Girişi Yok Download Mod Yok.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Çok nadir oluyor rom kurarken sıkıntı yaşamam ama en büyük sıkıntı Samsung Grand Neo (GT-İ9060) için İOS rom portlamıştım program araçılığı ile, sonra flashladım ve telefon ölmüştü İMEİ uçmuş , ODİN tepkisizdi :( sonra orijinal recovery yükleyip garantiye gitmiş ve değişiklik kararı çıkmıştı, koskoca Samsung servisi ne olduğunu mu anlamadı yoksa cihaz zaten değersiz diye mi ilgilenilmedi mi bilmiyorum haha--haha--haha--

Diğer büyük sorunumda Asus Zenfone 2'yi HardBrick yapmıştım ama onun çözümü kolaydı XFSTK ile Recovery ve IFWI dosyalarını dosyalarını flashlayınca düzelmişti haha--haha--

Allah kimseyi o korkunun ve heyecanın içine sokmasın ama :):)

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
Çok nadir oluyor rom kurarken sıkıntı yaşamam ama en büyük sıkıntı Samsung Grand Neo (GT-İ9060) için İOS rom portlamıştım program araçılığı ile, sonra flashladım ve telefon ölmüştü İMEİ uçmuş , ODİN tepkisizdi :( sonra orijinal recovery yükleyip garantiye gitmiş ve değişiklik kararı çıkmıştı, koskoca Samsung servisi ne olduğunu mu anlamadı yoksa cihaz zaten değersiz diye mi ilgilenilmedi mi bilmiyorum haha--haha--haha--

Diğer büyük sorunumda Asus Zenfone 2'yi HardBrick yapmıştım ama onun çözümü kolaydı XFSTK ile Recovery ve IFWI dosyalarını dosyalarını flashlayınca düzelmişti haha--haha--

Allah kimseyi o korkunun ve heyecanın içine sokmasın ama :):)
Bende TWRP Yükledim Telefon Odinden Rom Yemiyordu Anakart Değiştirdiler. Bende Dedim Nasıl. :D :D

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
Ya çok ilgisizler yada çok bilgisizler.
Telefonlar Aynı Bu Arada Benimde Grand Neo İdi O Zamanlar. Şu Anda'da Aynı. :D:D Siz Bide Orjinal Recovery Yükleyebilmişsiniz Benim Sabit Hiç bir şey Değişmeden TWRP ile Gitti.

Üst Alt