Sohbet Sürekli Rom Değiştirme Hastalığı

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Tüm ayarları özenle yapıyor, 10 GB uygulamaları her romda indiriyor ve onların ayarlarını da özenle yapıyorum. Sonra başka bir roma geçiyor ve aynı döngüyü tekrarlıyorum. Bazen diyorum yav ben neden böyle yapıyorum diyorum. 15 dk sonra yeni bir custom rom kuruyorum. Bu hastalığın önüne geçmek mi istiyorsun? Al bir Apple kurtul
Hocam gerçekten aynen katılıyorum dediklerini bende harfiyen yapıyorum bazen diyorum git al bir tane 6s 7s kullan mis gibi hiç uğraşma ama bundan vaz geçilmiyor :D

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Bu hastalık ( O.R.B. ) öyle sinsi sinsi ilerler ki hangi ara tüm düşüncelerin romlara , güncelemelere yoğunlaşmış anlamazsın bile :) Telefon elinden düşmez biraz bırakayım derken bile bir bakmışsın güncelleme kontrolü başka rom kontrolü yaparken bulursun kendini. Telefona yeni bir rom kurarken bile başka yeni bir şey var mı diye bakarsın. Uygulamaları günceller kontrol edersin, sistem uygulamalarını günceller yine kontrol edersin. Edersin de edersin bu böyle sürer gider. Kısacası geçmiş olsun bu hastalık maalesef çaresiz :)

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
Tüm ayarları özenle yapıyor, 10 GB uygulamaları her romda indiriyor ve onların ayarlarını da özenle yapıyorum. Sonra başka bir roma geçiyor ve aynı döngüyü tekrarlıyorum. Bazen diyorum yav ben neden böyle yapıyorum diyorum. 15 dk sonra yeni bir custom rom kuruyorum. Bu hastalığın önüne geçmek mi istiyorsun? Al bir Apple kurtul

İphone 6S kullanırken sürekli beta sürümleri ve normal sürümler arasında geziyorum :D.....

Üst Alt