Sohbet Sürekli Rom Değiştirme Hastalığı

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
İyi akşamlar. Bu konuda tek olduğumu düşünmüyorum :D. Yazılımdan memnun olsam dahi sürekli yeni şeyler arayıp duruyorum yok mu bunun bir çözümü ... :D

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Çok geçmiş olsun. Ben Samsung kullanırken o hastalığa yakalanmıştım.
Xiaomiye geçince önce bir nüksetti ama artık Eu Romda istediğim herşeyi yaptığım için (Allah nazardan korusun) çok şükür stabil sürüm çıktıkça güncelliyorum sadece.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
TWRP Sağolsun, sürekli olarak memnun olduğum romların nandroid yedeği var, Canım sıkıldıkça yüklüyorum başka romları, baktım olmadı yedeklerden birini geri yüklüyorum, en azından zamandan kazanıyorum, ayarlar filan uğraşmak zorunda kalmıyorum :)

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
TWRP Sağolsun, sürekli olarak memnun olduğum romların nandroid yedeği var, Canım sıkıldıkça yüklüyorum başka romları, baktım olmadı yedeklerden birini geri yüklüyorum, en azından zamandan kazanıyorum, ayarlar filan uğraşmak zorunda kalmıyorum :)
Nandroid denen yedekleme twrp ile yedek alıp twrp ile yedeği geri yükleme işlemi dimi? Herhangi bir soruna sebep oluyor mu brick vs?

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
bu işler içinde olmayanın anlayamayacağı gerçektende hastalık olan ilginç bir durumdur.Sonunun yine stock yazılıma dönüleceği bilindiği halde atılan custom romdur olayın özeti

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Hocam bitik haldeyim atmadan duramıyorum bağımlısı oldum artık evi barki satıp buna yatıracak seviyeye geliyor insan bazen :D bir iki hafta atmayım depresyona giriyorum :D :D

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Tüm ayarları özenle yapıyor, 10 GB uygulamaları her romda indiriyor ve onların ayarlarını da özenle yapıyorum. Sonra başka bir roma geçiyor ve aynı döngüyü tekrarlıyorum. Bazen diyorum yav ben neden böyle yapıyorum diyorum. 15 dk sonra yeni bir custom rom kuruyorum. Bu hastalığın önüne geçmek mi istiyorsun? Al bir Apple kurtul

Üst Alt