Yardım Sürekli Resetlenme Sorunu ?

GAGO61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
1
İyi Geceler arkadaşlar

Poco X6 Pro cihazım sürekli kendi kendine resetleniyor.

Fastboot veya Recovery sayfalarına girmede sorun yaşamıyorum.

Fakat sistemi yüklemeye geçmiyor bir türlü..

Bootloader locked olduğu için TWRP de kuramadım, herhangi fastboot komutları da çalışmıyor.

Recovery sayfasından sıfırlama deneyebilirim belki ama telefonda kurtarmam gereken dosyalar var.

düzeltmeme yardımcı olabilecek kimse var mıdır?

ilgili video aşağıdaki linktedir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.362
Güç tuşu bir ihtimal takılı kalmış olabilir diyecem ama sanırım onda sorun yok. İkinci seçenek fatboot rom mi flash ile expect storage seçeneğini seçerek içinde kurulu olan rom aynısını yada bir üst sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz veriler silinmeden

GAGO61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç tuşu bir ihtimal takılı kalmış olabilir diyecem ama sanırım onda sorun yok. İkinci seçenek fatboot rom mi flash ile expect storage seçeneğini seçerek içinde kurulu olan rom aynısını yada bir üst sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz veriler silinmeden
Güç tuşu takılı kalmıştı, bir şekilde idare ediyordum, telefonu cebime koyduğumda sürekli resetliyordu, sonra hiç açılmaz hale gelince tuş grubunu değiştirdim.
tuşlarda şuan bir sorun yok, fakat muhtemelen cebimde sürekli resetlenme sebebiyle açılış sequence bir şekilde hataya düştü.

dediğinizi de denedim fakat bootloader kilidi aktif olduğundan onu da yapamıyorum. bootloader kilidini açarsam da veriler gidecek muhtemelen.

GAGO61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloaderı unlock edip uygulamadan restart yapmadığınız zaman verilerin yok olmayacağını okudum.

unlock yapmaya çalıştığımda o da başarısız oldu çünkü önce cihazın geliştirici seçeneklerinden unlock için mi hesap eklenmesi gerekiyormuş. Cihaz açılmadığı için de bunu yapamıyorum. Dolayısıyla fastboot işlemleri de devredışı gibi görünüyor.

recovery modda mi assistant ile bağlanmayı denedim, o da cihazı görmüyor ve zaten çince uygulama..

sıkıştım kaldım.

Üst Alt