Çözüldü Sürekli durduruluyor hatası

Omarfaruk44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer farul
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
3
Normalde 11.0.6 kararlı sürümü kullanıyordum dün güncelleme bildirimi geldi ve 11.0.4 e güncelledim. (Nasıl yeni güncelleme oluyor anlamış değilim). Daha sonra telefonum hata raporu kapanmayacak şekilde açıldı. " Sistem başlatıcı sürekli hata veriyot" yazıyor. Yukardan playstore bildirimi sayesinde storeye girebildim. ordan yüklü uygulamalarım kısmından sıkıntısız açabiliyorum uygulamaları. Ancak menü tuşu ile ana ekrana döner dönmez kapanmayan bir sistem durduruldu hatası alıyorum. Ben de Başka bir Launcher programı yükledim ve sıkıntım geçti. Sıkıntı meyden kaynaklanıyor acaba. biri yardımcı olabilir mi ?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Normalde 11.0.6 kararlı sürümü kullanıyordum dün güncelleme bildirimi geldi ve 11.0.4 e güncelledim. (Nasıl yeni güncelleme oluyor anlamış değilim). Daha sonra telefonum hata raporu kapanmayacak şekilde açıldı. " Sistem başlatıcı sürekli hata veriyot" yazıyor. Yukardan playstore bildirimi sayesinde storeye girebildim. ordan yüklü uygulamalarım kısmından sıkıntısız açabiliyorum uygulamaları. Ancak menü tuşu ile ana ekrana döner dönmez kapanmayan bir sistem durduruldu hatası alıyorum. Ben de Başka bir Launcher programı yükledim ve sıkıntım geçti. Sıkıntı meyden kaynaklanıyor acaba. biri yardımcı olabilir mi ?
Hocam yeni konu açmak yerine mevcut konularda arama yaparsanız daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz Çözüldü - Sistem Başlatıcı Sürekli Olarak Duruyor

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Nasıl yeni güncelleme oluyor da şu şekilde hocam:

Android 9 varken sürüm 11.0.6ya kadar çıkmıştı. Şimdi size Android 10 geldi, sürüm numarası başa döndü. Geçen ay geri çekilen 11.0.1 den sonra da 11.0.4 sürüm koduyla yeni güncellemeyi dağıttılar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omarfaruk44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer farul
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yeni güncelleme oluyor da şu şekilde hocam:

Android 9 varken sürüm 11.0.6ya kadar çıkmıştı. Şimdi size Android 10 geldi, sürüm numarası başa döndü. Geçen ay geri çekilen 11.0.1 den sonra da 11.0.4 sürüm koduyla yeni güncellemeyi dağıttılar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet android 10 a geçtiğini daha sonradan farkettim sorunumu da system launcher başka siteden apk olarak indirerek çözdüm teşekkürler

Üst Alt