- Adım
- Taha
- Cihazım
- MI5
- Konular
- 3
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulaması.
Tam olarak yapmak istediğiniz nedir?android 8.0 da bu yöntem calışır mı.?
Tam olarak yapmak istediğiniz nedir?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Sayın Iggy Azalea hocamız doğru söylemiş, sadece cihazınıza ait son sürüm TWRP yi kullanmanıza dikkat edinmi 5 prime cihazim var. miui 9.6.1.0 global stabil yükledim android 8.0 twrp ve root yüklemek istiyorum. şu konuda da yardım istedim.
Yardım - Mi5 Oreo Güncellemesi root Atmak ?
@Iggy Azalea adlı kullanıcı twrp ve root yaparken android sürümünün bi önemi olmagini ve android 7 için olan twrp ve root yöntemini yapabilecegimi söyledi bende ikna olmadım bide buraya sormak danışmak istedim sanırım anlatabildim.
Sayın Iggy Azalea hocamız doğru söylemiş, sadece cihazınıza ait son sürüm TWRP yi kullanmanıza dikkat edin
Sayın Iggy Azalea hocamız doğru söylemiş, sadece cihazınıza ait son sürüm TWRP yi kullanmanıza dikkat edin
root sadece Magisk-v16.0 ile yapılıyormuş internetten araştırıp buldum ve yaptım. sonra foruma girdim @hmthvrn hocamda aynı yöntemi söylemiş ama tabi ben zaten yapmıştım genede @hmthvrn hocama teşekkür ederim. asıl söylemek istediğim şey kimse bilgisi dahilinde olmayan bi konu için tavsiye vermesin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
root sadece Magisk-v16.0 ile yapılıyormuş internetten araştırıp buldum ve yaptım. sonra foruma girdim @hmthvrn hocamda aynı yöntemi söylemiş ama tabi ben zaten yapmıştım genede @hmthvrn hocama teşekkür ederim. asıl söylemek istediğim şey kimse bilgisi dahilinde olmayan bi konu için tavsiye vermesin...
sözünüze istinaden işlemleri harfiyeen yaptım twrp nin son sürümünü kurdum ve çalışıyor ama android 7 için olan root dosyasını flaşladıgımda rotlanmıyor. flaşlanıyor başarılı bi şekilde ama telefonu açıp bakıyorum super su uygulaması yok root kontrol yapıyorum cihaz rotlu dryil diyor... yanlış bi yönledirmemi oldu acaba...???