- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi 11T PRO
- Konular
- 6
Önce eskileri kaldırın , sonra burdan indirdiklerinizi kurun , Ben Xiaomi.eu v1.0.14.0.UNRCNXM sürümünde sorunsuz kullanıyorumHocam Buda Çöküyor. Tüm Super Duvar Kağıtları Kaldırdım Bunu Yükledim Birer Kez Çalıştı Daha Kur Demeden Çöktü Bunlarda Sorun Farkli Birşey
Merhabalar ;Arkadaşlar süper ultra duvar kağıtlarından Ay duvar kağıdı dışındakiler uyguladığımda normal resim gibi oluyor ve efekt geçişleri olmuyor bazıları siyah olarak kalıyor. Bunun çözümü nedir?
HyperOS 2'de sorun devam ediyor. Manuel APK kurularak çözülüyorMerhabalar ;
Bu sorun ile ilgili 2 hafta öncesinde konu açmıştım. Bu durum Ay Süper Duvar Kağıdı haricinde ki temalarda yaşanmaktadır. Sorunu Xiaomi tarafıma bildirdim. Benim tahminimce gelen son güncelleme hatalı bir kod, bu sorunu neden olmaktadır. HyperOS 2 güncellemesi ile düzeleceğini umuyorum...
Global sürüm kullananlar için güncelleme ile sorun çözüldü...Geçen hafta içi tüm superwallpaper lara güncelleme geldi ve sorun çözüldü.
Xiaomi 14.
Geçen hafta içi tüm superwallpaper lara güncelleme geldi ve sorun çözüldü.
Xiaomi 14.
Global sürüm kullananlar için güncelleme ile sorun çözüldü...
EU, CN veya farklı rom kullananlar sistem içerisinden uygulama güncellemesi alamadığı için apk'lar manuel güncellenerek sorun çözülebiliyor.
Merhaba hocam,Merhaba asdemirtas
Güncelleme nasıl geldi? Temalar uygulaması mı güncellendi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba Kardeşim ;
Global 14T kullanıyorum ama bana sadece Kasım Ayı Güvenlik Patch güncellemesi geldi. Farklı bir şey yapmaya gerek var mı?
Aliimran7
Merhaba asdemirtas
Güncelleme nasıl geldi? Temalar uygulaması mı güncellendi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba Kardeşim ;
Global 14T kullanıyorum ama bana sadece Kasım Ayı Güvenlik Patch güncellemesi geldi. Farklı bir şey yapmaya gerek var mı?
Aliimran7