- Adım
- mehmet ali
- Cihazım
- Redmi Note 11pr
- Meslek
- Emekli
- Konular
- 36
Google duvar kağıtları'nı indir play storeden oradan isteğini kullan
Disardan apk olarak indirdim ama uygulama icinden devamli guncelle diyor guncelliyorum siyah ekranda takili kaliyor. Varmi bir cozumu? Surumden kaynaklimi acaba ?Kontrol edeyim bilgi veririm geometrik şekiller çalışacakmı
Bende geometrik şekiller çalışıyor!
Yükledi. Hocam şimdi ne yapayım?
Bende çalışıyor cihazım Redmi Note 11 proHocam aod'den kilit ekranına animasyon uygulanmadı normal mi?
Hocam bende MIUI 14.01 aod'i kapatınca kilit ekranına uygulandı. Ne garip birşey buBende çalışıyor cihazım Redmi Note 11 pro
MIUI 14.02 Android 13 yüklü
Bende normal çalışıyor cihazım Redmi Note 11 pro Android 13 yüklüDisardan apk olarak indirdim ama uygulama icinden devamli guncelle diyor guncelliyorum siyah ekranda takili kaliyor. Varmi bir cozumu? Surumden kaynaklimi acaba ?
Bu apk dosyasını kurun sonra Temalar uygulamasına Super Duvar Kağıtları bölümü gelecek oradan indirerek AOD ekranına da uygulaya bilirsinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam "paket geçersiz göründüğünden uygulama yüklenmedi" diye bir hata aldımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu apk dosyasını kurun sonra Temalar uygulamasına Super Duvar Kağıtları bölümü gelecek oradan indirerek AOD ekranına da uygulaya bilirsiniz
Uygulamaları Yönet bölümünde WallPaper uygulamasını bulup Güncellemesini kaldırmayı deneyin eğer kaldırılıyorsa. Redmi Note 11 A12 MİUi 13 kullanıyorum sorunsuz yükleniyor.Hocam "paket geçersiz göründüğünden uygulama yüklenmedi" diye bir hata aldım
Aynı hata hocamUygulamaları Yönet bölümünde WallPaper uygulamasını bulup Güncellemesini kaldırmayı deneyin eğer kaldırılıyorsa. Redmi Note 11 A12 MİUi 13 kullanıyorum sorunsuz yükleniyor.