- Adım
- Murat
- Cihazım
- RN11, RN8
- Konular
- 40
Android sürümünüz nedir?Aynı hata hocam
Android sürümünüz nedir?Aynı hata hocam
Youtube miui13 superHocam "paket geçersiz göründüğünden uygulama yüklenmedi" diye bir hata aldım
Youtubeda miui 13 super wallpaper yazin ilk cikan dgn diye birinin videosu var oradaki linkten indirin paket hatasi vermiyor.Hocam "paket geçersiz göründüğünden uygulama yüklenmedi" diye bir hata aldım
Yine aynı hocam miwallpaper paket hatası veriyorYoutube miui13 super
Youtubeda miui 13 super wallpaper yazin ilk cikan dgn diye birinin videosu var oradaki linkten indirin paket hatasi vermiyor.
MIUI 14 sürümünde bu yöntem kaldırılmış ola bilir çünkü MIUI 13 sürümünde sorunsuz yükleniyor.Yine aynı hocam miwallpaper paket hatası veriyor
Peki hocam downgrade nasıl yapabilirim yapılabiliyor mu?MIUI 14 sürümünde bu yöntem kaldırılmış ola bilir çünkü MIUI 13 sürümünde sorunsuz yükleniyor.
Mi Flash ile sürüm düşüre bilirsiniz fakat bootloader kilidi açık durumda olmalıPeki hocam downgrade nasıl yapabilirim yapılabiliyor mu?
Neyse hocam boşverin zaten bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum açıldığı zaman pixel experience atacağım yardımınız için teşekkür ederim iyi forumlarMi Flash ile sürüm düşüre bilirsiniz fakat bootloader kilidi açık durumda olmalı
Zaten super wallpaper telefonda yavaşlama yapıyor hatta bazıları cihazı kullanılmayacak kadar kastırıyor o yüzden sadece üst seviye cihazlar için kurulu geliyor.Neyse hocam boşverin zaten bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum açıldığı zaman pixel experience atacağım yardımınız için teşekkür ederim iyi forumlar
Rica ederimNeyse hocam boşverin zaten bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum açıldığı zaman pixel experience atacağım yardımınız için teşekkür ederim iyi forumlar