Soru Süper Canlı Duvar Kağıtları

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Coder & Developer
Konular
39
Uzun bir zamanın ardından tekrar selamlar arkadaşlar ;

Bugün itibariyle 14T' ye geçiş yapmış bulunmaktayım. Cihaz her bakımdan gerçekten çok iyi diyebilirim. Bugün keşfettiğim sadece süper duvar kağıtları ile ilgili bir sorun var. Problem sadece 1' i hariç diğerlerini kullanamıyorum (Ay Süper Duvar Kağıdı çalışan). Cihazın ram kullanım oranı birden 11 GB' lere kadar çıkıp sürekli olarak kendini refresh (yenileme) yapıyor ve aşırı derece de donuyor. Bir tek bu sorun ile karşılaştım. Kullanan arkadaşlar bir deneme yapabilirler mi?

Dönüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
31
Büyük ihtimalle bir bug'tur güncelleme ile çözedebilirler, çözmeyebilirler de, Xiaomi biraz şansa bağlı

Oyla:

zaho66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
redminote13P+
Konular
5
Bende de aynı sorun var dağ temasını yükleyince telefon donuyor yeniden başlıyor. diğerleri ön izleme yapmıyor uygula dediğim an donuyor yeniden başlıyor. sadece ay duvar kağıdı sorunsuz çalışıyor .normalde hepsi çalışıyordu. XİAOMİ 13 T RUSROM 1.0.6.0 güncellemeden sonra oldu.

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Coder & Developer
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahmin ettiğim gibi, demek ki sadece bende değil sorun. Küçük bir bug belki ama Xiaomi tarafına bildirmek lazım. Belki farkında değillerdir diye düşünüyorum. Arkadaşlar nereye bildirebiliriz bu sorunu?

Oyla:

Murat72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Meslek
Ticaret
Konular
0
Uzun bir zamanın ardından tekrar selamlar arkadaşlar ;

Bugün itibariyle 14T' ye geçiş yapmış bulunmaktayım. Cihaz her bakımdan gerçekten çok iyi diyebilirim. Bugün keşfettiğim sadece süper duvar kağıtları ile ilgili bir sorun var. Problem sadece 1' i hariç diğerlerini kullanamıyorum (Ay Süper Duvar Kağıdı çalışan). Cihazın ram kullanım oranı birden 11 GB' lere kadar çıkıp sürekli olarak kendini refresh (yenileme) yapıyor ve aşırı derece de donuyor. Bir tek bu sorun ile karşılaştım. Kullanan arkadaşlar bir deneme yapabilirler mi?

Dönüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Bende 14T Pro var. Ben de süper duvar kağıtlarını denemek istedim ama dediğin gibi sadece Ay süper duvar kağıdını destekliyor. Diğerlerini seçtiğimde seninki gibi oluyor. Nette araştırayım derken senin bu paylaşımını gördüm. Düzelir mi ki?
Ben de beklemedeyim...

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Coder & Developer
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 14T Pro var. Ben de süper duvar kağıtlarını denemek istedim ama dediğin gibi sadece Ay süper duvar kağıdını destekliyor. Diğerlerini seçtiğimde seninki gibi oluyor. Nette araştırayım derken senin bu paylaşımını gördüm. Düzelir mi ki?
Ben de beklemedeyim...
Bu HyperOS 2.0 ile düzelir diye düşünüyorum ben. Ya da aslında bu durumu Xiaomi' ye bildirmek lazım, eminim ki ilgilenirler.

Oyla:
Üst Alt